Против дискриминацията над българските ученици!
Свържете се с автора на петицията
Защото не трябва да има дискриминация! Има случаи, когато ученик отличник иска да иде на олимпиада по предмет и няма пари за това. Дават му чужди хора, а не държавата. Държавата се държи като мащеха спрямо българите! Това е неоспорим факт! До кога???
Re: Късогледство
#26: Тина Петрова - Късогледство
Нали не си мислите, че парите за децата ще отидат при тях (децата) ? Ако мислите, значи или сте наивна или глупава. Аз бих заложил на второто. Не мисля да изпадам в анализ върху плиткостта на излиянието, което най-вероятно смятате за правилно мнение. Явно или живеете в жестока лъжа или лично сте заангажирана със съдбата на 3то лице. Жалко.
Re: Късогледство
#26: Тина Петрова - Късогледство
Есно време как учеха циганите без стимул и стипендия, сега защо не може? А на моето дете къде му е стипендията, то не е гражданин на тази държава Абсурдистан, как да му обясня защо цигането ще взема пари, а то не, защото не е циганче. Между другото съм съгласна, само ми кажете къде да ида г-жо Петрова и да се пиша за циганка, и името съм си избрала, само да ме пишат, че съм мангалка. Е, вече не мога да раждам, но все ще ми намерят какво да правя.
Не съм расистка но ми омръзна да третират Българите като пришалци и наи вече детцата.
Плащаме данъци и осигуровки, за да има какво да дават на циганите...
СЪБУДЕТЕ СЕ!!!!!!!!
Съгласна съм с изказаното становище . Вече в България дискриминираните са БЪЛГАРИТЕ .....
| This discussion has been closed. |
Re:
#299: -
Да бе, ама някои са по-равни...