Против дискриминацията над българските ученици!
Свържете се с автора на петицията
Това е тотална дискриминицация спрямо БЪЛГАРСКИТЕ деца!!! Същата, Кунева, няма никаква представа, на колко БЪЛГАРСКИ деца им се налага И да работят, защото според същата Кунева, заплата от 340лв. не било бедност!!!! Обикаля като цветарка по студията да "разяснява" за стипендии от 30Е на циганчетата при успех 3,50!!!! Е..... колко успех трябва да има едно БЪЛГАРСКО дете, за да получи такава стипендия, вероятно 7.....От кога МОН е иззело функциите и на социалното министерство???? Няма ли достатъчно проблеми в българското образование, че тая се е загрижила за интеграцията на циганчетата???? До кога...????
Re: Re:
Вие сам си отговорихте на въпроса - Всички деца, които живеят в България са български ученици!
Защо тогава тези стипендии не са за всички, а са само за определен етнос? Ако парите са само от техни фондове да ги дават, но тук участва и МОН с нашите данъци.
Напротив госпожа,всички сме с равен старт, но вие толерирате едните за сметка на другите!!!!!! Едните учат и работят,а другите всичко получават наготово!!! Вие госпожа сте една много нагла и проста личност и мене ме е срам от това че вие сте министър на образованието!!!!Аз работя по 12 часа дневно за да мога да издържам детето си и ми спряха детските, защото брутото ми надвишава прага с един лев. Питам аз като не виждам тези 150-200 лева от брутото ми къде ходят тези пари????? ПРИ ЦИГАНКИТЕ МЪРШАВИ ЗА ДА СЕ КОТЯТ ДЕНОНОЩНО!!!!!!!!!
Дано с такива петиции да предотвратим ромската общност да ни смее на нас - все по оредяващата българска общност. Интеграция - да, но не чрез непрекъснати привилегии!
Подписах тази петиция, защото моето дете се чувства дискримитирано! Работя в чужбина и изпращам всичките си пари за да плащам образованието и,за да живее в България, да учи в България, за да не напуска България, да не бъде емигрант като мен!
| This discussion has been closed. |
Майка съм на две деца и никога не съм получавала детски надбавки, защото със съпруга ми работим по 12 - 14 часа. И двете ми деца учат в елитна гимназиа, ходят на допълнителни езикови школи, а през цялото лято и уикендите работят. Те не заслужават ли да бъдат материално стимулирани? Давайте на циганите, за да ни бият, да ни обират и да ни мамят. Сменете си политиката, спрете им помощите, предлагайте им работа.