Страсти в Тоскана
Свържете се с автора на петицията
БТВ изгуби много зрители със загубата на кадърните журналисти, сега ще изгуби още доста от тях заради грозната подигравка с прекрасния филм!
This comment has been removed by the person who wrote it.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Защо не спряхте Листопад така по средата?? И другите противни турски сериалчета??? Моля да уважавате и нормалните млади хора, които са Ви се доверили! Толкова много хора, подчертавам млади, включайки и себе си, за първи път от доста време видяха да се излъчва нещо различно, приятно и необременяващо....тъкмо ги зарадвахте и просто го спряхте, така от нищото!!??Това е крайно неуважение към Вашите зрители!!! Лично аз, ако не го видя на екран до другата седмица, просто няма да Ви гледам, все повече губите зрителите си с необмислени действия!
Искам да го гледам до края
Защо почват излъчването на сериали на които няма да видим края.Това не е за прав път стана им политика.Ще ме загибят като зрител но сигурно не само мен то му писва на човек.После искат рейтинг е как да стане?
Върнете сериала "Страсти в Тоскана"
За кое тъпо конкурентно риалити по Нова ТВ пазите последните серии от сериала "Страсти в Тоскана"? Нормално ли е да излъчвате само турски и индийски сериали, а един свестен да не го пуснете докрай! Не си ли следите рейтинга, не виждате ли колко хора го гледаха, не разбирате ли,че спирайки го, губите зрители?!
страсти в Тоскана
Моля филмът "Страсти в Тоскана" да продължи да се излъчва по БТВ.
Пишете и на страницата на БТВ! Звънете и по телефона!
Страсти в Тоскана
Сериалът е страхотен! Много е заинтригуващ и има замисъл! Моля БТВ да излъчат оставащите епизоди от последния 3 сезон!! Наистина си е голяма убида да го прекъсват така без предупреждение посредата!
| This discussion has been closed. |