В подкрепа на "писмото срещу Ирина Бокова" на Евгений Михайлов
Свържете се с автора на петицията
Re:
Здравейте,
Няма причина да го няма името ви, не съм трил подписи (а и не мисля, че мога!).
Re:
Не разбирам защо това е повод за гордост за вас, мен ме е срам един от влиятелните хора в световен мащаб да е нещо, което мога да опиша най-общо с "дърт комунист". Ако трябва да ме разберат навън - някой, издигнат от и подчинен на номенклатурата.
Моля, без връзки към кафяви медии.
Не само и не толкова защото е дъщеря на най-гнусния комунистически мракобес и убиец, а защото собствената й "дипломатическа" кариера не й прави чест. Напразни са спекулациите, че била БЪЛГАРСКА кандидатура - тя е кандидатура на българските и путинските комунисти ! Нямам причини да крия името си : Д-р Георги Карев, д.м.н.
Хора като Ирина Бокова нямат място в ООН. Не само поради това, че е дъщеря на сатрапа Георги Боков, но главно по простата причина, че тя е "маша" на Путин и е представител на СССР в най-корумпирания му вид...!
Тъй като съм зодия "везни", винаги съм имал ОМ по разни въпроси и казуси.
В случая предлагам с всички възможни и допустими средства ДА УБЕДИМ другарката Бокова да не напуска топлото и меко кресло и добре платената длъжност в централата на ЮНЕСКО в Париж.
Така ще спести и за себе си, и за България неприятни емоции и срам. А що се отнася до "лустрация", времето й беше пропуснато. Сега е необходима "кастрация", защото много се разплодиха издънките на нелустрираните.
Ако някому горенаписаното не му харесва, това си е негов проблем. :)
Другарката Бокова ако иска нека да заема подобен пост в Китай, Монголия, Северна Корея, Русия или в Куба
Против
Аз съм против очернянето на наши кандидати, още повече за "комунистическото" минало. Вица за българите и казана в ада! Тогава защо не сте против министър-председателя!?!
AND THE THERD REAZON,BECAUZE I,M AGAINST THE CANDIDATURE OF IRINA BOKOVA IS:SHE HAS,NT THE NESSESARY KNOLIDG AND EXPIREANS IN HUMAN OCASIONS AND FINANSIOL SFERE,WHICH MUST HAVE A PEOPLE ON THIS POZITION.THEM HAS ANOTHER BULGARIAN WOMAN-KRISTALINA GEORGIEVA.BUT I THINK ,SHE WAS "REFUZED" OR AFRAID FROM AGENTS OF PUTIN AND FSB-KGB
Давам своя глас да бъде спрян този руски троянски кон!!!!!!!
| This discussion has been closed. |
''Когато човек притежава качества и ги проявява, той бива оценяван заради тях!'' И пак не разбрахме какви такива качества притежава иринка бокова или на боков щерката:) хахахаха