Искаме награда за Милко, опълчил се срещу насилие над куче
Свържете се с автора на петицията
СТРАНАТА НИ СЕ НАМИРА В СРИВ.НЕ ПИША УПАДЪК.МОРАЛЕН И ФИЗИЧЕСКИ СРИВ.ОПТИМИЗМА МИ Е НА КРАЯ НА СВОЯ ПРЕДЕЛ.НАПУСКАМ ОКОНЧАТЕЛНО СТРАНАТА ЗАЩОТО НЕ МОГА ПОВЕЧЕ ДА СЕ БОРЯ С ДВУЛИЧЕТО И НАГЛОСТА НА ГАНЬОВЩИНАТА.СЪЖАЛЯВАМ ЗА ТОВА ЧЕ ВЯРВАХ ТОЛКОВА ВРЕМЕ В ДУМАТА ПАТРИОТ.ЦИГАНИТЕ,ЧОБАНИТЕ И ПРОСТАЦИТЕ СА НА ПОЧИТ В ДЪРЖАВАТА.НЕ МОГА ДА СЕ ПРЕБОРЯ И С КОРУПЦИЯТА ,ЗАЩОТО НЕ СЪМ ТОЛКОВА БОГАТ.ПО ДОБЕ В КРАЙНА СМЕТКА ДА ПОМИСЛЯ ЗА СЕБЕ СИ ЗАЩОТО ВРЕМЕТО ЛЕТИ.ПРЕПОРЪЧВАМ НА ТОЗИ ЧОВЕК ДА ПОЕМЕ МОЯ ПЪТ АКО ИСКА ДА ОЦЕЛЕЕ ,ЗАЩОТО ЩЕ МУ Е ТРУДНО ЗА В БЪДЕЩЕ ,ИМАЙКИ ПРЕДВИД НЕГОВАТА ПОСТЪПКА, ДА СЕ БОРИ С ВЯТЪРНИ МЕЛНИЦИ.ТВЪРДО ГО ПОДКРЕПЯМ И МУ ЖЕЛАЯ КЪСМЕТ АКО ОСТАНЕ В БЪЛГАРИЯ.Р.РУСЕВ
Да споделя, че не толериам насилето над животното и последвалите действия също, тъй като първоначалната версия изобщо не отговаря на истината на това какво в действителност се е случило.
Re: за кучкарите
#51: за кучкарите - за кучкарите
Skrii se v kuchi gaz, be neshtastnik smotan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nerde Kitai, nerde Varna.
Cialoto troll-sko voinstvo niama da spre savestnite hora sus sartza da potarsiat spravedlivost za podobna tupa tipichno bulgarska mahlenska bitovistichna jestokost.
Mainata ti na teb... Ama ti tova si go znaesh, kakto i tova che pomiata koiato izlivash tuk ne struva puknata para.
И двамата са един дол дренки. От записите се вижда цялата истината, кой за какво залужава! Има закони все пак... и до къде може да си позволиш да действаш, да не говорим за употребата на оръжие! И двамата да си носят последствията.
а за побой с човек и саморазправа, къде е закона! можеше и човека да не е сред живите!
This comment has been removed by the person who wrote it.
А човека, който е спасил кучето трябва да е за пример на всички хора!
Искам да има повече и повече хора като Милко ,като хората които охраняват българската граница от мигранти ,хора които се борят и милеят за България Омръзна ми от гадното "управление " на Родината ми ,омръзна ми от всичко онова което ни прокуди далеч от нея ,но ние ще се върнем !!!
| This discussion has been closed. |