Искаме награда за Милко, опълчил се срещу насилие над куче
Свържете се с автора на петицията
Та така и не разбрах,от всички медии и журналя взето ли му е кучето и в какво състояние е ??? И ако е още е при мъчителя си, кой може да го вземе, и какво още чакат, според мен следващият път може дори да не оживее това кученце. Според мен тоя изрод и фамилията му просто са го прибрали от улицата горкото животно за да им пази двора и като им омръзне или ще го мъчат до смърт или ще го изхвърлят пак на улицата .А тия буклуци съм сигурен,че нямат нито паспорт,нито дуго за да покажат, че е тяхно това куче. За това не се чудете от къде идват бездомните животни. Някой ако има инфо да каже за състоянието на кучето моля ???
Re: Re:
На кого бе, пич! На Спасителя, на изверга, или на ..... кучето?! Чия майка си подбрал, дребно човече?!
Нека се прилагат присъди с отлежаване за тормоз и насилие над животни !
Re: Re:
И какво се вижда на снимката ? Аз искам друго да ви питам - защо си взимате куче, или домашен любимец изобщо, след като не сте сигурни,че можете да му дадете нужната грижа,любов и отговорност ? Има ли това куче паспорт,чип, ваксини, нормални условия за живот? Дори да е било неумишлено това с колата и теглича, това оправдание ли е ? Ами то и децата са палави и бягат, що не си вържеш детето за теглича и да го поразходиш 200 метра из квартала ? Най - добре го пуснете на улицата горкото кученце, там ще му е трудно,но поне няма да го мъчи човека, към който то изпитва безрезервна вярност. И животните имат чувства,колкото и трудно да е за безмозъчните хора да го разберат това !!!
| This discussion has been closed. |