Да подкрепим националния фолклорен ансамбъл "Филип Кутев"
Свържете се с автора на петицията
Да не погубваме българщината!
Мисля че трябва да подкрепим всички държавни ансамбли.Нека поздравим тези хора които въпреки минималното заплащане продължават да радват хората и запазват красотата на българския фолклор.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Подписах петицията, защото съм бъгарка родолюбка,защото обичам българските народни песни, хора и обичаи и като пенсиониран секретар-библилиотекар-ръководител на певческа група-ръководител ансамбъл "Ламба-Ламба" и .. ...........при читалище "Кирил и Методий-1912" с. Оборище, общ.Панагйрище съм възпитавала самодейците на обич и уважение към песните ни, хората, обичаите ни , традициите ни........към всичко българско. Баща ми беше танцьор, майка ми пееше народни песни, дъщерите ми пеят и играят, внучките ми играят народни хора, а една от дъщерите ми е певица в ансамбъл "Тракия".
Re:
Мили хора нека не позволяваме да изчене всичко българско,което е създадено от нашите деди...Целият труд на много българи ще бъде потъпкан...Този танцов състав е бил и ще бъде гордостта на тази държава,ако след 10г.някое дете зададе въпрос какво е това народни танци,какво означава танцов състав дали ще има кой да му обясни...едвали...Защо искате да затриете всичко българско?
В тези объркани времена той е спасителната "лодка" за оцеляването ни като нация!
Нека не позволяваме да бъде отнето и последното съкровище на националния ни дух!