Peticiq.com

Да подкрепим националния фолклорен ансамбъл "Филип Кутев"

Свържете се с автора на петицията

Гост#26 Feb 04, 2016, 20:45
Винаги съм се възхищавала на творчеството на ансамбъла. Един от хореографите му беше и мой учител, именно той запали любовта ми към това творчество-Йордан Янакиев. Искам да ви гледам отново на сцена! "Мълчаното" е сред любимите ми съвременни произведения. Доказва, че "старото" може да придобие съвременен облик без да губи автентичността си! Да възродиш традицията, като й придадеш сценичен вид е майсторство! Филип Кутев аз съм с вас!
Гост#28 Feb 04, 2016, 20:54

Re:

#1: -  

Подписах я,но не си виждам подписа никъде!Защо?

Гост#29 Feb 04, 2016, 21:02
България има нужда от изкуство! Истинско, стойностно изкуство! Аман от фолклорни драми и кръчмарски джумбарета в големи зали!
Гост#30 Feb 04, 2016, 21:12
Нека най-българският ансамбъл да се запази! Ако и това унищожим какво ще остане...
Гост#31 Feb 04, 2016, 21:14

Да не погубваме българщината!

Гост#32 Feb 04, 2016, 21:16

Мисля че трябва да подкрепим всички  държавни ансамбли.Нека поздравим тези хора които въпреки минималното заплащане продължават да радват хората и запазват красотата на  българския фолклор.

Гост#33 Feb 04, 2016, 21:27
За да има България!
Гост#34 Feb 04, 2016, 22:08

Re:

#1: -  

Da, podkrepqm

Гост#35 Feb 04, 2016, 22:16
Подписах петицията, защото изпитвам срам и гняв от всички действия, свързани с неглижирането на културата във всичките ѝ форми, от подмяната на историята на България и от безумните реформи в образованието. Срамота и безотговорност е да убиеш творческа формация с дългогодишна и впечатляваща биография - една от визитките на България!
Гост#36 Feb 04, 2016, 22:38
Обичам България и всичко българско, ансамбъла е едно от нещата с които се гордея, че съм българин.
Гост#37 Feb 05, 2016, 01:51

Re: Re:

#28: - Re:  

Трябва да потвърдите през линка, който е изпратен в мейла ви.

This comment has been removed by the person who wrote it.

Гост#39 Feb 05, 2016, 05:34
Подписах петицията, защото съм бъгарка родолюбка,защото обичам българските народни песни, хора и обичаи и като пенсиониран секретар-библилиотекар-ръководител на певческа група-ръководител ансамбъл "Ламба-Ламба" и .. ...........при читалище "Кирил и Методий-1912" с. Оборище, общ.Панагйрище съм възпитавала самодейците на обич и уважение към песните ни, хората, обичаите ни , традициите ни........към всичко българско. Баща ми беше танцьор, майка ми пееше народни песни, дъщерите ми пеят и играят, внучките ми играят народни хора, а една от дъщерите ми е певица в ансамбъл "Тракия".
Гост#40 Feb 05, 2016, 05:35

Подписах петицията, защото съм бъгарка родолюбка,защото обичам българските народни песни, хора и обичаи и като пенсиониран секретар-библилиотекар-ръководител на певческа група-ръководител ансамбъл "Ламба-Ламба" и .. ...........при читалище "Кирил и Методий-1912" с. Оборище, общ.Панагйрище съм възпитавала самодейците на обич и уважение към песните ни, хората, обичаите ни , традициите ни........към всичко българско. Баща ми беше танцьор, майка ми пееше народни песни, дъщерите ми пеят и играят, внучките ми играят народни хора, а една от дъщерите ми е певица в ансамбъл "Тракия".

Гост#41 Feb 05, 2016, 07:21
Подписах се, защото трябва да съхраним българското!
Гост#42 Feb 05, 2016, 07:24
Да съхраним българското творчество и да насърчаваме националния дух! Поне това ни оставете!!!
Гост#43 Feb 05, 2016, 08:03
zactoto sab bivcha pevitca 87 89 godina
Гост#44 Feb 05, 2016, 10:25
Това е моя крясък в лицето на управниците ни! Чувате ли ни?Мислите ли какво сътворявате и какво ще оставите след себе си?Имате ли усещане за Българското? Опомнете се!!!
Гост#45 Feb 05, 2016, 11:01
Za dobroto na Bulgaria! @@
Гост#46 Feb 05, 2016, 11:23

Re:

Мили хора нека не позволяваме да изчене всичко българско,което е създадено от нашите деди...Целият труд на много българи ще бъде потъпкан...Този танцов състав е бил и ще бъде гордостта на тази държава,ако след 10г.някое дете зададе въпрос какво е това народни танци,какво означава танцов състав дали ще има кой да му обясни...едвали...Защо искате да затриете всичко българско?

Гост#47 Feb 05, 2016, 11:32
Защото това е най-добрият ансанбал
Гост#48 Feb 05, 2016, 13:04
Да запазим българското и да се подкрепяме всички, които държим на българското самосъзнание, творчество, култура.
Гост#49 Feb 05, 2016, 14:08
Ансамбъл "Филип Кутев" е една от малко останалите български ценности, които ни идентифицират като народ имащ многовековна история и непреходни духовни богатства!
В тези объркани времена той е спасителната "лодка" за оцеляването ни като нация!
Нека не позволяваме да бъде отнето и последното съкровище на националния ни дух!
Гост#50 Feb 05, 2016, 14:35

Re: Re:

#28: - 

подписа се появява на последната страница!

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Платена реклама

Peticiq.com ще рекламира тази петиция пред 3,000 души.

Научете повече...

Изберете бюджет
Начин на плащане
Начин на плащане