Затвор за Иван Бакажиев,които ослепил куче
Свържете се с автора на петицията
Такива изроди не заслужават пощада.
Колкото и зловещо да звучи,едно от желанията ми е присъдата над такива злодеи да бъде,спохождане на същата участ.Тоест да му бъде причинено същото каквото е сторил той.Какво като е само едно куче,нима на него не му се живее,нима то няма душа?Каква е гаранцията,че един ден ,ако този психар отново се ядоса няма да го стори на човек?Моля ви,нека час по-скоро да се вземат мерки такива хора нямат място между нас.Аз не искам да знам ,че някъде там на свобода се разхожда такъв садист.Хора,имаме деца......замислете се!
За цивилизоваността на едно общество се съди по отношението му към животните. Такъв "човек" няма място в страна от ЕС в 2015г. Ако не получи затвор честно казано се надявам да се намерят 2-ма смелчаци, които да му счупят ръцете и краката. Поне знаем, че с родното правораздаване шансът да бъдат намерени и подведени под отговорност е минимум.
Tova e zversko!
Ne mislq che e normalno ili che e nujno tova nasilie,jivotnite sa nashi priqteli koito iskat samo da badat obichani!
Ne toleriram zvershinata i sadizama kam jivotnite i mislq che vseki koito postapi taka kam bezashitno jivotno trqbva da bade nakazan!
Kakvoto i da e stanalo ne mislq che jivotnoto e zaslujilo tova nakazanie i kolko li bolka e izjivqlo gorkoto jivotinche ne moga da razbera taq zvershina v choveka, poneje i az imam jivotinche i nikoga ne bih mu prichinila takava bolka nito bih podvolila na nqkoi da postapi po toq grozen i zverski nachin!
Za jalost jiveem v svqt v koi chesto izkarvame agresiqta si na bezashitnite ot nas no tova e greshka koqto ne trqbva da pravim!
Jivotnite gi ima za da sa ni priqteli, drugari i glavno zada gi obichame a ne da gi maltretirame!
| This discussion has been closed. |