Затвор за Иван Бакажиев,които ослепил куче
Свържете се с автора на петицията
Аз просто съм наистина ужасно разочарован от такива хора и просто мога само да БЛАГОДАРЯ,че има наказание!
Пукни, урод. Дано по същия начин да извадят твоите очи и след това да се гаврят с трупа ти! Пожелавам ти от тук нататък всеки твой ден да бъде кошмар.
Neka i nego da oslepyat da vidi kak e!
Az gledam 20 kotki,i systo imam problem sys moi sysedi,edin dazhe mi otrovi 6 kilograma kotka i v momenta se zanimavam sys policiya,obstina,veterinarna sluzhba i otnikyde nikakvo sydeystvie...
подобно нещо.Смърт за тоя човек!
Neka da nakajat ubieca na ku4eto.zashto edin 4ovek ,koito tolkova lesno posiaga na jivota na sobstvenoto si ku4e,utre moje da posegne na ne4ii drug jivot!!!tova e bezjalosten ubiec,neka da bade nakazan ,za zlodeianieto ,koeto e izvarshil!!! Neka plati sas sad i nai -jestokoto nakazanie za ,zazlodeanieto ,koeto e izvarshil,samo taka moje da se spre terora nad 4etirinogite priateli i vaobshte terora nad ne4ii jivot !!!!!!!
Подписписвам тази петиция, защото искам този кретен да гние в затвора. Трябва да се предприемат мерки, защото мисля, че той е способен да направи същата зверщина и на хората.
URODDDDDDDDDDDD PROKLET! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Такива утрепки трябва с камъни да бъдат пребити на публично място!
| This discussion has been closed. |
Жестокостта трябва да бъде прекратена. Ако не с доброто (глоба или затвор) , с лошото (смъртно наказание) . Дано жестоко да се разкайва ...