Затвор за Иван Бакажиев,които ослепил куче
Свържете се с автора на петицията
Дано да изгние долния изрод !
Обичам животните-отгледах три поколения немски овчарки и сиамски котки,в момента имам персийска котка. За мен е недопустимо да се нараняват животни! Те са невероятно предани и мили създания и не заслужават това,което им причиняват някои "хора"!!! Ефективни присъди за извършителите!!!
POdpisah peticiata ,za6toto NA takiva GENETI4NO UVREDENI IZRODI TRIABVA DA GNIAT V ZATVORA ILI NAI-MALKOTO I NA TOIA IZROD DA MU BADAT IZVADENI O4ITE !
Аз съм горда собственичка на две кучета. Когато бяха все още палета, са правили какви ли не бели, правят и до ден днешен. Но по никакъв начин това не е причина да бъдат наказвани и измъчвани. Животинката подлежи на дресировка! А ако беше дете (нали и децата правят бели), пак ли така би постъпил!? Народът е казал: "Който не може да плува, да не се съблича.", в случая е, който не е в състояние да се грижи за животинката си, по-добре да си живее сам!
П.С.
Дано успеем да съберем необходимите подписи, за да получи това, което е дал! Но е жалко за животинчето, защото то няма да вижда никога повече!
| This discussion has been closed. |