Свободата на словото е отговорност
Свържете се с автора на петицията
Гост#1 May 03, 2015, 07:14
Защото за мен свободата е най-ценното нещо, но никога не злоупотребявам с нея.
Гост#2 May 03, 2015, 08:29
С надеждата, че повечето журналисти са добри хора и че все повече ще приемат спазването на етичните и морални норми за свое основно професионално задължение.
Гост#3 May 03, 2015, 08:55
Писна ми да гледам как се навират микрофони в лицата на почернени родители! Писна ми всяка сутрин да слушам най-черните новини още преди да съм се събудила! Писна ми от манипулациите и слугинажа на повечето медии!
Гост#4 May 03, 2015, 09:34
Защото новинарството е отговорност!
И защото мисля,че за медиите би трябвало водеща да е Добрата новина,а не оскотяването и тъмната страна на Злото!
И защото съм лекар,който винаги се е стремял да уважава и обича пациентите си и не приемам приповдигнати журналистически обвинения от хора,които не са спасили и една калинка в живота си!
И защото мисля,че за медиите би трябвало водеща да е Добрата новина,а не оскотяването и тъмната страна на Злото!
И защото съм лекар,който винаги се е стремял да уважава и обича пациентите си и не приемам приповдигнати журналистически обвинения от хора,които не са спасили и една калинка в живота си!
Гост#5 May 03, 2015, 09:35
Защтото медиите са трибуна, която трябва да дава пример, а не да гази достойството на хората.
Гост#6 May 03, 2015, 10:51
Peticiyata ima blagorodni celi. Nadyavam se da ne se polzva kato sredstvo za cenzura.
Гост#7 May 03, 2015, 11:14
Що за въпрос ....
Гост#8 May 07, 2015, 10:36
|От изключителна важност е наличието на професионален морал. Той е част от човешкия морал, който е по - мащабното понятие. За жалост у представителите на българската журналистика липсва не само професионалния, а най-общо казано човешкия морал. Това наранява обществото ни сериозно и води до отклоняването на вниманието му от съществени, бих казала жизненоважни неща. Прилагането на медийни манипулации върху обществото ни, чрез сензационни, непроверени, некоректни и преувеличени новини, по своята същност е бумеранг, който ще се стовари върху своите създатели. Обществото ни е много изтерзано, измъчено, чувствително и импулсивно.
Гост#9 May 21, 2015, 15:37
Напълно подкрепям и споделям написаното в петицията! Защото журналистиката трябва да бъде независима и отговорна, за да допринася пълноценно за функционирането на гражданското общество.
| This discussion has been closed. |