Максимална ефективна присъда за Е.Ковачева и реформи в АГ сектор
Свържете се с автора на петицията
Според мен, тя заслужил смъртна присъда за това, че е чудовище !!!
Kakavto i chovek da si lud,bolen....da sa ti platili ili ne,nikoe jivo sashtestvo na tazi planeta ne zaslujava takova otnoshenie.....bih podpisala hiliadi pati!
Re: Re:
Моето бебе тя го изписа и също беше на неина нощна смяна там. Мислите ли че можем да се доберем до записите по някакъв начин, чрез следствена служба например.
Не желая ИЗРОД като тази да остане безнаказано нека всички видят че в тази държава има справедливост СМЪРТ за нея така нека всички разберат какво ги очаква ако посегателство на живо същество и то бебе. ..Замислите се това можеше да е вашето дългоочаквано бебче
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Тази жена както я наричат акушерка е просто една малоумница която доживотен затвор ще и е като награда за това което е извършила !!! Аз бих я вързала за бронята на една кола и бих измела София с нея но и това мисля че ще и е малко !!!! Сега ще я изкарат и че е луда !! Луда ли е според вас тази жена ами защо не се хвърли от някъде и да се оттърве от живота ами ще наказва това беззащитно и малко създание ????А родителите как са преживели този кошмар те си знаят милите хорица !!!
| This discussion has been closed. |