Максимална ефективна присъда за Е.Ковачева и реформи в АГ сектор
Свържете се с автора на петицията
Re: Re:
Петицията не е излишна, а абсолютно наложителна, защото нито едно дете не е застраховано от подобен род садизъм в България. Ако вашето беззащитно дете беше изтезавано по този безумен начин, дали щяхте да проявите подобна снизходителност?!? За изтезаване и гавра с деца извинение няма, абсолютно никакво! И е крайно време децата в тази държава да получат полагащата им се закрила!
Тази жена неможе да се нарече ЧОВЕК, а пък за майка да не говорим.
Дайте я на народа, затвора за нея е просто спасение....ужас
Не и трябва доживотен затвор на тази жена, защото всички знаем какъв е режимът в затворите в България, защо няма петиция за връшане на смъртното наказание ?! Познавайки съдебната система на страната ни се съмнявам, че ще има правосъдие, но искрено се надявам на възможно най-тежката присъда.
Bebetata ne trjabva da se otdeljat ot maikata
Novorodenite ne trjabva da se otdeljat ot maikata dori i za sekunda. V Skandinavja bebetata sa postojanno pri maikata i bashtat ima sashtoto pravo. Az ne sam se otdeljal ot novoredonoto ni dori i za sekunda do momenta v kojto ne se pribrahme v kashti. 'Trjabva palna promjna na pravilata v BG.
Доживотен затвор без право на обжалване.
Re: Bebetata ne trjabva da se otdeljat ot maikata
#436: tar - Bebetata ne trjabva da se otdeljat ot maikata
to4no taka i az sam na tova mnenie
Аз
24 часа на работя може би за да може да си пътува до Самоков и да не плаща квартира в София. За този изрод парите са по важни от живота на една беззащитна душища. След като изгледах част от клипа не можах целия за мене това го е правила и друг път. Просто и се спи и бебето и пречи тя работи 24часа има нужда от сън. Този изрод заслужава смъртно наказание. Все си мисля че не само тя кара такива дежурства че повечето персонал по Софийските болници карат такива дежурства за да могат да си пътуват.
| This discussion has been closed. |