Максимална ефективна присъда за Е.Ковачева и реформи в АГ сектор
Свържете се с автора на петицията
Не бива и не може и това зверство да отшуми ,да се забрави и да остане неовъзмездено.Нека малката Никол ,още с раждането си срешнала най-лошата страна от живота разбере ,че справедливост има.А ние всички, нека се постараем това да не се случва с никое дете повече.(на родителите на Никол пожелавам малото им ангелче никога да не срещне повече човешкат
а уродливост в която и да е форма)
Otvratena sam .............S kakvo ja provokira tova nevinno sazdanie???
Re:
Юного праволно сте разбрал/а ,че това поведение няма как да е инцидемтно ,,изпушване",както се опитват да ни обедят защитаващите тази уродлива и гнусна твар.Това е системно поведени ,переодично ескалиращо отношение ,икато при серийните убийци ,с всеки следващ път стават по-агресивни ,по-безцеремонни и уверени в своята безнаказаност.
Подписах, защото неможе служебно лице, натоварено с отговорността да се грижи за друго човешко същество да си излива "раздразнението"! Така ли щеше да налага колега от офиса? Не - нямам думи,м за да изкажа възмущението си от поведението на тази жена! Не я извинявам и оправдавам заради дългите и смени - като и тежи и не и издържат нервите, да си смени работата!
Re:
Абсолютно съм сигурна ,че това го е правила и с други деца ,но сега е било по жестокo .
Надявам се да получи най справедливото наказание! Но ако не го получи чрез ЗАКОНА! Бог си знае работата!!!
Re:
Подобно изродско поведение ,дори няма точно дума с която да се опише заслужава най - тежката присъда ,аз също съм майка ,съпричастна съм с болката на родителите на това малко ангелче . Крайно време е Държавата ни и всички институции да заработят !!!
Аз съм с изключително силна психика и съм виждал всякакви зверства наживо и на запис,ала това което е направила тази ако може да се нарече жена ме потресе и трудно изгледах видеото.Това е една невинна душица с какво е заслужава такъв злобен побой. Каквото и наказание да и дадът ще е малко много малко. Аз лично бих хвърлил сто камъка по нея и нека всеки който я защитава да си представи неговото бебче на мястото на тази душичка и пак да се замисли.
| This discussion has been closed. |