искаме справедливо наказание за убиеца на Петьо от Панагюрище
Свържете се с автора на петицията
Кое е първичното?
Няма да подпиша петицията, защото проблемът се разглежда твърде повърхостно. Дали и неволният убиец като дете не е карал на непозволени места? Няма ли никой никога да потърси отговорност от родителското безумие? Ами да си бяха пуснали детето САМО на магистралата- там е по- гот да се кара! Докато не се търси сериозна отговорност от родитетелите за отглеждането и възпитанието на децата- все така ще е! Мястото на децата не е на пътя, а за ръка с мама или татко. Сами- на детската площадка. Това, да се неглижира възпитанието ,е порочен пример. Не е така в другите държави! Полицаят, който не е санкционирал бащата, че детето му е напътя и е само на 6г., също е отговорен. Както и всички, които са виждали това!
Re: Кое е първичното?
Re: Re:
s sigurnost stiah parvo da proveria vsi4ko...vapreki makata ....zashtoto vie sashto moje da ste na miastoto na shofira ...naprimer.....niama nishto losho v tova da zadavam vaprosi...bezotgovorni roditeli i bezkrupolnost sa mnogo blizki poniatia....
Re: Re: Кое е първичното?
az sam saglasna s po-gornoto i sashto niama da podpisha petiziata....
Само да ви попитам вие имате ли деца? А да не би и ти да си от любителите на високите скрости? Живеете ли в Панагюрище? Наясно ли сте къде има детски площадки? Според вас нормално ли е да се кара с 150 км/ч в населено място, където допустимо е 40 км/ч. Дори да небеше Петьо, аз, ти и много други можеха сега да ги няма. Изгубили ли сте дете? Надявам се, че не! Защото това е ужасно. Да знаеш, че си отгледал едно детенце и изведнъж някой да ти го отнеме... Първокласничето ми...
След като не искаш не подписвай, но и не бъркай в раната.
mnogo dobre razsajdavate i sam napalno saglasna s vas.....4oveka i bez tova ste sajaliava zial jivot....tove e bil nelep neshtasten slu4ai...niama da podpisha petiziata
Re: Re: Кое е първичното?
#90: В.К. - Re: Кое е първичното?
a vie prosto tarsite otmashtenie na niakogo ...otmastete na sebe si....az sashto niama da podpisha kato drugite....tova e nelepo dali sme ot panagiurishte ili ne....ot sofia sam i znam kakvo ozna4ava dvijenie po patishtata i bezotgovorni i zlobni roditeli....
Re: Re: Re: Кое е първичното?
#94: - Re: Re: Кое е първичното?
Благодарим. Дано да не ви се случва. Здраве и щастие!
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.