искаме справедливо наказание за убиеца на Петьо от Панагюрище
Свържете се с автора на петицията
Re: Re:
Вас завлякал ли ви е уважаеми ???
Или пък ви се яви насън скоростта ???
Когато нещо се твърди,трябва да се доказва...
а не празни приказки хвърлени в пространството ...
И лъжата е в 10 божи заповеди...
Не забравяй !!!
Защото и аз съм майка. Виновника трябва да си получи заслуженото
Iskame spravedlivos,za ybieca na PEPI ot Panagurishte!NEKA RODITELITE NA PEPI POLYCHAT SPRAVEDLIVOST I VINOVNIKA DA BADE NAKAZAN NE OT DVE DO SHEST GODINI,A SADITE DA SI GLEDAT SAVESNO RABOTITE.ZASHTOTO I PRI TQH IMA MNOGO GNILI QBALKI.
Re: Re:
Да, и ти утре ще имаш деца.... ако нямаш. Въпросът е, ще можеш ли да спреш колата с голи гърди ако се наложи ? Замислете се, винаги ли сте на 100% плътно до децата си, и дали можете да промените нещо ако кола връхлита със бясна скорост? Не винете родителите, те достатъчно се винят... Нито е било тъмно нито невъзможно да спреш ако караш в ограничението...не е всеки шофьор на негово място.. Не трябва да има съчувствие и поставяне на мястото на шофьора. Той е обикновен убиец и заслужава възмездие, ако не от нас, то Божие!
Време е законите да заработят, за да имат страх убийците на пътя!
Защото наглите, безскруполни, крадливи, глупави, подкупни, имбецилни същества трябва да сизнаят мястото,а то е в затвора!
Сега трябва да се направи пълно разследване на служителите на МВР и КАТ, които през годините са му " спестявали " наказания - те също са "съучастници" в извършването на такова деяние! Човек сам трябва да си даде равносметка " колко струва един детски живот ... 10,20..50.... 1000лв рошвет, или пък почерпка "!!! , за да " спестят акт или отнемане на книжка!
Бог да прости това невинно момченце!
Re: Доживотен затвор!
А знаеш ли Ти ,живота утре с какво е решил да те Изненада!?!
Подписах,защото ми се иска,най-после,да започнат да се спазват законите.Не само от обикновените хора,но и от тези,които работят в сферата на съдебната система.
| This discussion has been closed. |