Спиране на убийствата с психотронни оръжия
Свържете се с автора на петицията
експерименти за контрол на съзнанието
Zdravei, Tormozena sum ejednevno ot priqteli, familiq, rabotodateli...Hacknata i presledvana navsqkude, uvolnqvat me...Potursih pomosht, no nqkoi ne vqrvat, drugi ne razbirat, treti se pravqt, chetvurti sa sexualno nezadovoleni, peti se zabavlqvat...Naistina se nujdaq ot pomosht! Gavrata e otvratitelna!. Prilagat Remote Mind Control...Bivsha slujitelka sum na Globul, HP (contractor Adecco)...Iskat da me susipqt! Poglednete linka po-dolu... http://kristinerk.webs.com/apps/blog/ AKO NESHTO MI SE SLUCHI ZAPOCHENE RAZSLEDVANE OKOLO HORATA V BLOGA.
REMOTE MIND CONTROL
Детето на Плевнелиев е жертва на Радионика
PISHIRANE S TEHNIKA!
BIH ISKALA DA SUBERA HORATA, KOITO SA POTURPEVSHI I DA PUSNEM OBSHTA JALBA SRESHTU TOZI TORMOZ! NE MSILQ DA GI TURPQ EJEDNEVNO! NE ME INTERESUVA KAKVI SA! TE NQMAT TAKIVA PRAVA! IZVIBQNAVM SE ZA LATINICATA!
CHOVESHKI PRAVA!
TEZI, KOITO GO PRAVQT TRQBVA DA RAZBERAT, CHE SA PROSTA MAFIQ I NISHTO POVECHE.
Re: CHOVESHKI PRAVA!
#15: KRASIMIRA ROMEOVA KRASTцEVA - CHOVESHKI PRAVA!
Enkade.blogspot.com Nadejda Djambazova
Технологиите са толкова напред,че у набалязаната жертва могат да се поставят електроди ,които записват движенията на мускулите на тялото и органите . После с облъчвания и под радио хипноза лицето може да се застреля само ,да ходи без да помни и т.н. .Сигналите към мозъка се изпращат по телевизия,чрез мобилен телефон,радио предаватели на къси вълни и т.н. Мисля,че падането от етажите може да стане и с ударни вълни .Най-страшното за мен е това,че в България има много групи ,включително и семейства с деца ,които са част от организиран психотерор над неудобни хора .Медиите ,които са коректив на обществото притежават технологии и приложения ,които могат да унищожат всеки .Не,на последно място това е цифров изкуствен интелект ,който свързва мозък с компютър ,радио ,телефон ,уреди .Правят се нечовешки опити с хора и точно хората ,които трябва да сезират обществото са част от тази машина .
| This discussion has been closed. |