Спиране на убийствата с психотронни оръжия

Експерименти в областта на така наречените несмъртоносни оръжия, които работят на базата на радиация на електрически, магнитни и елктромагнитни полета в нискочестотния и високочестотен спектър, с ултра и инфразвукови вълни, както и електрошокове имат за цел да манипулират психиката, физиката и поведението на човек като ги насочват в определена посока. Тези експерименти за контрол на съзнанието (Mind control) се провеждат върху невинни хора, повечето от които не знаят за това и целят манипулиране на централната нервна система. В резултат на това те осакатяват засегнатия и довеждат до хронични болести като намаляват значително продължителността му на живот. Жертвата бива измъчвана ежедневно и постоянно се следят нейните жизнени показатели. За изпълнението на подобни експерименти биват наемани престъпници и се ръководят от министерство на отбраната, като в тях участват университети, болници, полиция.

Освен физическото и психическо увреждане на здравето на жертвите се нарушават основните човешки права, индивидуалните свободи и човешкото достойнство и по този начин се застрашава демокрацията в нейната цялост.

Това е престъпление не само срещу отделният индивид, а и срещу човечеството!

Организация срещу злоупотреба с психотронни оръжия

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Владислав Цеков да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook