Да запазим Трявна автентичен възрожденски град!
Свържете се с автора на петицията
Re: Re:
Въпросът беше защо никой не застана с лицето си и мнението си вчера на четенето на общинския бюджет където присъстваха и кметове, общинска администрация и съвет плюс медиите? Не съм изказвал мнение харесва ли ми или не?
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Щом сте били слушател на кметското мероприятие по бюджета ,значи сте му поддръжник и следователно знете какво отговаря кмета :
-" това е проекта и трябва да се спазва...."
- " не искам да чувам роптане против проекта..."
или подобни работи..
Re:
Петицията след определен период от време ще бъде разпечатана и предадена на кмета,мнението на 200-300(дай боже и повече)човека мисля,че ще има по голяма тежест,та Ви приканвам да се присъедините към нас и да подпишете петицията.
Re:
Не е трудно да се отговори на въпроса защо в един малък град ,хората не застават директно срещу управляващите.Смисъла от подписката е да се види колко са хората против.Иначе вярно, че няма да има никакви последици -проекта е към края си и не може да се промени.Друг е въпроса ,че когато се правеше не се допускаха промени.Но самия проект ,както и всички други по европейски програми са на 90% безмислени./Естествено за някой фирми са 100% далавера/.Достатъчно е да си отговарим на въпросите:
1.С какво тия проекти доближиха жителите на Трявна до европейските стандарти ?
2.С какво се подобриха условията за работа ,бизнес ,живот?
3.Откриха ли се и колко работни места ..и т.н....
Re: Re:
Тук не сте прав,явно не членувате в някои от групите във фейсбук защото щяхте да сте на ясно ,че пари не са давани още и няма да бъдат дадени докато не бъде променено "шоуто" в този му вариант не ,че е гаранция ,че следващия ще е по добър....относно трите точки посочени от Вас ще се радвам да чуя възгледите Ви за това какво трябва да се направи за да има развитие по тези точки,относно проекта,ако и след доработването е същата цигания лично се наемам да направя всичко което се сетя то никога да не бъде пускано.Аз съм тревненец и се гордея с това и като такъв няма да позволя подобни гаври със символите на града.Сега очаквам вашите предложения и градивна критика,надявам се...
Re: Re: Re:
И между другото имам честа да познавам Драгомир Иванов от дете и единствено това,че по стечение на обстоятелствата живея и работя в софия нямам възможноста да присъствам на заседанията,иначе нямам никакви притеснения да си изкажа мнението пред когото и да е,и не на последно място заставам зад коментарите си със собственото си име за разлика от Вас...
Re: Re: Re:
Мога да се обзаложа ,че с някои изменения всичко ще бъде прието, както се приемаха и много други части от проекта.Подписал съм с името си ,но тук няма да изляза с него ,тъй като мога да навредя на колеги , защото работим във фирма имаща много близка работа с проектите.Може да се сетите че отблизо познавам изпълнението им. Или както казваше бай Иван "..половината пари ще ги откраднат нашите , а другата половина вашите началници.."
Re:
За разлика от вас, ние поне имаме честта да си застанем зад имената! Така че, хайде да не се обиждаме на тема "мишки", защото много добре виждаме кой точно се крие и къде. В крайна сметка поне веднъж си сведете главите и признайте, че сте направили грешка...Не е чак толкова трудно!
Re:
И как според вас да се изправя, след като от общината не давате особено думата на който и да било?
Re:
щом за по малко от 48 часа имаме 130 подписа все до 200 ще стигнат за седмица...
Re:
ще ни,много сме силни сме!не е точния пример при тази политическа ситуация но да си припомним какво пише на сградата на парламента...
Re:
Re:
Мишките не посочват имената си, както е видно, страхът ги тресе! Лесно е да си анонимен и отворен! Може би Вие, г-н/г-жо Мишок, не знаете, че не всички в този град и тази държава сме общински и държавни служители! На някои от нас се налага да работим ежедневно, по всяко време от денонощието, и на много фронтове, и с ненормирано работно време, и да се съобразяваме с много фактори в работата си, за да оцелеем физически, за да има и някаква промишленост в Трявна например, и няколко работни места повече. Има сайта на Общината, медии, които да ни осведомят, а разчитаме на управляващите града да му служат вярно и достойно, за каквото са избрани и за каквото им се плаща! И стоим гордо зад имената си, за разлика от плъхове като Вас, макар, че сте недостойни за учтивата ми форма!
Izvinqvam se 4e ne pi6a na kirilica, no ne se poddurja ot komputura mi
| This discussion has been closed. |
Re:
#25: -
Aко на Вас ви харесва в този вид или сте сляп,или без вкус или на комисионна...