Петиция за наказване на престъпници от Димитровград

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Петиция за наказване на престъпници от Димитровград


Гост

#76

2013-09-24 18:16

СРАМ....

Гост

#77

2013-09-24 23:14

Забранете на тъпаците да мислят!!!

Гост

#78

2013-09-26 05:13

DA SE ZAPLATI ZA PIANOTO & VINOVNITE DA BADAT NAKAZANI!!!!!!!!!!!!!!!!!

Гост

#79

2013-09-26 21:06

Yvolnenie I vazstanovqvane stoinostta na roqla po pazarni cent!!!

Гост

#80

2013-09-28 19:46

Унищожаването на този уникален музикален инструмент показва и други проблеми:
1. Какви по-важни от отношението към културата (музиката в частност) качества , са били доказани от вече напусналата директорка на Младежкия център , при одобрението й от общинската управа при назначаването. 2.Подписалите заповедта за назначаване също носят отговорност за решението, което е довело до този крах на духовността. 3.Става дума за подбудители.......има ли такива? Те носят равна по тежест отговорност с прекия извършител. Ако за целите на развиване на халтурата - танците на Галаксико - е унищожен рояла, и ние си затворим очите, сме съучастници в замяната на житото за плява!
Боблак

#81

2013-10-01 10:48

Навремето бях на командировка в СССР. От международна организация, така е имах пари. Децата ми свиреха на пиано (Карл Хинце, видимо много старо, олющено,) но лошото беще, че механизмът му беше лек, така че те трябвало да имат ново (съветско)(!), за да бъдат конкурентноспособни с другите, когато свирят на роял. Затова бях решил да спестя парите и да купя съветско ново пиано. Обаче - ядец, тия които ми харесваха, не се продаваха на чужденци, и не можеше да се изнасят от СССР, а тия, които можеше, според мен беше добре да си останат в страната си. Не ми харесваха. Така че - не успях. Мина време, едно от децата ми спечели стипендии (на св.св Кирил и Методий и на Климент Охридски и отиде да следва в Германия. Накратко, когато вече завършваше, училището и подари роял!
Един професор от ранга на Нобеловите лауреати го предложил на училището безвъзмездно, защото вкъщи нямало да се ползва. Жена му, стопанката на рояла, била болна от рак и непрекъснато оперирвана от него, но... Когато детето ми се явило пред тях, му казали: Дължите по едно кафе на носачите само. То седнало, за да изпробва рояла и изсвирило "Прощалната Соната" на Л.Ван Бетховен. Жената се разплакала и казала: "Аз ти давам не едно пиано, а една традиция". Пристигнал роялът (бил в друг град). Трябвало да се внесе вкъщи. Ама стълбището - тясно. Внесли го с нарочен кран, през прозореца. Накрая носачите пили кафе... Всиско, и превоз и пренасяне и застраховки било платено от професора. Накрая ще ви цитирам думите на покойния маестро проф. Влади Симеонов, казани по повод тукашното отношение към същото ми дете (и другите са негови възпитаници!)
"Даровитите деца са капитал за нацията. Не бива така да се постъпва с тях!"

Гост

#82

2013-10-04 22:33

No comment

Гост

#83

2016-02-10 11:39

Първо ,трябва да кажа ,че виждам тоя текст едва сега ,а защо го подписвам е почти ненужен въпрос -просто е кощунство отношението към такава вещ !