Петиция за наказване на престъпници от Димитровград
Свържете се с автора на петицията
Интелектуалци и всички онези, които искат да променят доминиращия варварси манталитет на част от нашата нация, е крайно време да се обединим и предизвикаме реална промяна на културното статукво в тази страна.
Моля, прочетете и ако имате потребност, изкажете мнение!
Линч!!!!!!
прочетох по- горе в коментарите,че някой също като мен е ходил на уроци по пиано.. навремето исках много да имам пиано и исках да мога да свиря.. родителите ми не можеха да ми купят. получих само акордеон. сега мога да свиря и на двата инструмента, но няма да забравя никога тази моя несбъдната мечта- да имам пиано в къщи. кой тъпак, кой идиот ,кой див селянин без мозък е позволил такъв инструмент да бъде унищожен... върнете частите от рояла... нека да бъде възстановен и поправен.. върнете ги, тъпи ,прости овце със селяндурско мислене и чалга в душите...
Истинско кощунство! Тази постъпка показва абсолютно невежество и още по-голяма незаинтересованост, които трябва да бъдат наказани! Предостатъчно неграмотност и чалга от всякакво естество има в нашата родина!
Да го бяха продали, като не им трябва, но най-вероятно без документ не могат да го продадат и тъй като не са искали да го подарят са решили да му видят края.
Можеше да отворят една зала за репетиции, все щеше да има мераклии да свирят на Роял!
Категорично който е взел решение да се нацепи рояла не трябва повече да има право да взима каквито и да е решения на държавна или общинска заплата. Другаде да си търси "късмета"!
"Димитровград е строен като по учебник за архитектура, спазени са нормите от римско време и принципите на съветското градоустройство. Първият социалистически град е проектиран многофункционално, с оптимален за времето си урбанистичен проект. Градът е неповторим със своята история и архитектура и с право би могъл да претендира за емблематично място в историята на България." Това е. Камъните падат...
| This discussion has been closed. |
Престъпният акт е налице. Наказание е необходимо, но не за да върне унищожения ценен роял, уви, той е загубен завинаги, а за да покаже на спящите хора до каква степен сме затънали в низост, безкултурие, простотия и тъпота. Възмутена съм до точка на кипене! Най-вече от факта, че се е случило в "Културен център"!!!!