Подкрепа на откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор


Гост

#351

2013-06-22 11:00

За да има реален резултат от това писмо наложително трябва да се рекламира в медия/телевизия/за да има гластност сред по широк кръг от хора,но не виждам такава,освен да се рекламира при протестиращите,

Гост

#352

2013-06-22 13:20

комунист и наркоман са за лечение-болни хора.докато наркоманите се лекуват,за комуниста лек няма-той е безнадежден слуяай

Гост

#353 Re:

2013-06-22 16:48

#350: - Точно така е.

 


Гост

#354

2013-06-23 14:32

С вичко по-горе съм съгласна ! Подписвам се под всяко изречение в знак на съгласие!

Гост

#355

2013-06-25 08:32

подкрепям!!!!

Гост

#356

2013-06-25 11:33

Не мога да съм абсолютно сигурен в достоверността на изложеното от Едвин Сугарев в писмото, но дори и само част от него да е истина, Станишев непременно трябва да бъде разследван и съден. На политиците ни много им хареса да се измъкват само с "поемане на политическата отговорност", което си е синоним на безотговорност

Гост

#357 Re:

2013-06-25 12:57


Гост

#358

2013-06-25 19:09

Напълно подкрепям и много уважавам личността на г-н Едвин Сугарев.

Гост

#359

2013-06-26 07:38

Подкрепям петицията и вярвам в победата над мафията в Парламента...и ново начало за България...

Гост

#360

2013-06-26 07:44

ОБЕДИНЕНИ ДЕМОКРАТИЧНИ СИЛИ

Откритото писмо петиция от Едвин Сугарев против Корупция в България е разбира се непрекъснато актуално,
който факт се потвръди от наглостта на коалиционна комбина "Атака БСП ДПС" през следващите дни и месеци, срещу чиито фалшиви "избори" и фалшиво управление текат многохилядни граждански протести вече 12ти ден.

Показателно, главният прокурор Цацаров не си изпълни задължението да реагира на сигнала за организирана корупция от бившия председател на парламентарната комисия за антикорупция Яни Янев, лидер на партия Ред, Законност и Справедливост, сигнал подкрепен с кахони с хиляди документи.

Както и на откритото писмо до главния прокурор, ЕК на ЕС и медии от Едвин Сугарев за Корпуция в България.

Затова пък, прокурор Цацаров намери за уместно да участва със спекулации в публично нагнетяване на обществено напрежение и саботаж в Националните дни за размисъл и парламентарни избори - пригласяйки на организираната комбина БСПеевски Манолова Станишев ДоганПС Бареков TV.

Осигурявайки си фалшива изборна победа, комбината "БСП ДПС Атака" продължи антидемократичните си антинационални и антиевропейски изпълнения, воглаве с криминално проявения и откровено скандален лидер на чуждата анархистка партия Атака Сидеров,
превъплатен в символичен лидер и "балансяор" на
организираната Комбина.

В Българския парламент - с "антиколониална" демонстрация бойкот на Европейския химн,
в полза на безбожната бивша нация ссср и реваншистки остатъци, асоциати или производни.

Скандали къде и как ли не... вътре и вън от парламента, в страната и в чужбина.

Връх на "сладоледа": така нареченият парламент избра криминално проявеното (преди и след 1989) лице Сидеров за председател на пармаментарна комисия за борба срещу корупцията, срещу неправомерни конфликти на интереси и за парламентарна етика.

Организираната комбина "БКП ДСП Атака" е хронично, откровено и фрапантно престъпна.
Антиконституционна.

НЕЗАБАВНА ОСТАВКА!

Поклон за Едвин Сугарев.

УСПЕХ ЗА СУГАРЕВ И ВСИЧКИ ПОЧТЕНИ ХОРА!

ОБЕДИНЕНИ ДЕМОКРАТИЧНИ СИЛИ


Гост

#361

2013-06-26 13:54

БКП-БСП геноцида на България на съд.

Гост

#362

2013-06-26 18:36

Напълно подкрепям откритото писмо на един от малкото смели хора у нас Едвин Сугарев! Много ми се иска сега точно да бъда в България ,но физически е невъзможно. Успех Еди! Възхищавам ти се!
Джудже
Гост

#363

2013-06-27 07:09

БКП-БСП геноцида на България да бъде забранена със закон.Нейно отроче е и ДПС и Атака.


Гост

#364

2013-06-27 07:39

Подкрепям напълно Едвин...колко трябва да си тъп и наивен дори за миг да си помислиш, че тия депутати които от първия ден измамиха всички хора и започнаха да работят за себе си в един момент да кажат ИЗВИНЯВАЙТЕ ОТ УТРЕ ЗАПОЧВАМЕ ДА РАБОТИМ ЗА ВАС ???

Гост

#365

2013-06-27 10:32

Значимостта на поставените в петицията въпроси, не пречи на прокуратурата да запазва мълчание. Междувременно се натрупват нови престъпления, по които също не се предприемат никакви мерки. Ще дам само два примера.
Нарушаването на Закона за изборите, с изявленията в деня за размисъл и в деня на изборите. При това престъпление, извършено пт „известен нарушител“ – ТV7 (героя Бареков, който по чудо преживя «страшната нощ»), БСП, ДПС,Атака (спасителите на демокрацията и ловци на престъпници- Станишев, Местан и Сидеров). Аз не си спомням по явно, публично направено нарушение в предишни избори и ако днес не се вземат мерки за защита на законите и правилата, какво ще предпази следващите избори от подобни и може би по-тежки нарушения. Следва да се отчете, че подобно грубо нарушение оказа предвидимо голямо влияние на протеклите избори, резултатите на което определят тежката политическа криза в настоящия момент Нещо като „ефекта на пеперудата“, с на практика същите резултати като в разказа на Бредбъри „Гръмна гръм“. Какви по-големи и тежки престъпления и респективно последствия трябва да очакваме, за да се задействат следствие и прокуратура?
Грубото неспазване на Закона за получаване на достъп до секретна информация, от министър-председателя Орешарски и и.д.председател на ДАНС, при цялата процедура на проучаване и издава на сертификат на Делян Пеевски. Няма нито един правомерен акт в този процес, с една единствена цел - мигновеното оглавяване на ДАНС от преживелия катарзис и силно мотивиран бъдещ председател. Какви са отивите за предложението за проучване на Орешарски,който не си спомня кой е номинирал Пеевски, но го предлага дни преди избора, самото проучване, извършено от експертите на ДАНС за 4 (четири) дни, два от които почивни, преминаване на задължителното многочасово обучение (оформя се с положени изпити и съответни подписи) и издаването на сертификата преди встъпване в длъжност – целия ред е „предумишлено“ потъпкан, от лицата заемащи висши длъжности в държавата, при изпълнение на преките им задължения. По ясен случай трудно мога да си представя, но Р. Василев не е сезиран, и разбира се той не живее в РБ, няма никаква информация и не може да проверява „всички“ случаи на издаване на такъв тип сертификати. Вероятно той е единствения човек в РБ, за когото този случай е един от многото и даже напълно рутинен.
Така че подкрепям петицията и предлагам да се създаде постояна страница (списък, таблица) в мрежата, която да стои на вниманието на обществото, с възможност за допълване и актуализиране – нещо като „бойкометъра“, но свързано с действията или бездействията на независимата съдебна власт.


Гост

#366

2013-06-27 21:06

МНОГО ЖАЛКО Е , ЧЕ СЛЕД ТОЛКОВА ГОДИНИ ЕДИН СЪВЕСТЕН ГРАЖДАНИН СЕ БОРИ ПО ТОЗИ НАЧИН ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ И НОРМАЛНОСТ В ДЪРЖАВАТА НИ! ДА ГО ПОДКРЕПИМ ВСИЧКИ!

Гост

#367

2013-06-28 08:24

Напълно подкрепям фактите от писмото! Главният прокурор да не се прави че проблема е единствено в Цветанов. Станишев също щеше да си свали имунитета но не го направи, хитреца му с хитрец.

Гост

#368

2013-06-28 10:11

<<<Предложение за друга петиция>>>

До: Конституционния съд на Република България
Президента на Република България
Председателя на Народното събрание
Прокурора на Република България
Министър-председателя на Република България
Министерски съвет
Народните представители от 42-рото ОНС
Председателя на ПП “ГЕРБ”
Председателя на ПП “БСП”
Председателя на ПП “ДПС”
Председателя на ПП “Атака”


По време на изборите за 42-рото Народно събрание беше осъществена невиждана в последните 24 години манипулация. В съботния ден за размисъл недобросъвестни граждани предизвикаха скандал с бюлетини в склада на печатницата в Костинброд. Това представлява престъпление с много по-голяма тежест, отколкото например търговията с гласове. Избирателите бяха облъчени с внушения, че акцията в печатницата в Костинброд, проведена в съботния предизборен ден, е предотвратила опит за фалшификация на изборите. В действителност, няма начин някоя от тези бюлетини да бъде преброена, освен ако реален гласоподавател, упражнявайки правото си на глас, я пусне в урната в някоя избирателна секция. Наличието на хартия в склада на печатницата, дори ако на тази хартия са напечатани неизползваеми бюлетини, не е престъпление.

Реалното престъпление е предизвиканият в предизборен ден скандал, довел до манипулация на изборите и изкривяване на изборните резултати. Считаме, че това е достатъчно основание за касиране на провелите се на 12 май 2013 парламентарни избори.

Освен това, втора седмица десетки хиляди български граждани протестират с едно единствено искане – оставка на правителството.

Призоваваме Конституционния съд на Република България да отчете реално извършеното престъпление. По метода на Великия Александър, нека Конституционният съд да отсече Гордиевия възел на политическата криза в България, като касира провелите се на 12 май 2013 парламентарни избори, произнасяйки се също така по приемливостта на актовете, издадени от настоящото Народно събрание, и в частност по избора на Министерски съвет.

След касирането на изборите призоваваме Президента незабавно да разпусне Народното събрание и да насрочи парламентарни избори в най-краткия допустим от законите срок за това.

Гост

#369

2013-06-28 11:46

Аз съм за: корумпираните политици, които не защитават итересите на Българския народ трябва да са в затвора

Гост

#370

2013-06-29 22:03

Za da se opraviat nectata v Balgaria nastapi momenta da badat nakazani vinovnite. Nai vajnia vinovnik e g-n Stanichev,zatova da mu se potarsi sadebna otgovornost.

Гост

#371

2013-06-30 18:25

Напълно подкрепям петицията, защото съвпада с моите виждания!

Гост

#372

2013-07-01 07:15

Обеден съм, че е повече от необходимо Гл. Прокурор да действа в случая!

Гост

#373

2013-07-01 07:18

Потвърждавам подписа си под петицията!

Гост

#374

2013-07-01 19:06

Фактите са известнирно за съжаление в България няма независима прокуратура

Гост

#375

2013-07-01 19:23

Безусловно подкрепям откритото писмо на Едвин Сугарев,така като го подкрепях и в първата гладна стачка!Едвин,дали някое от техните сърца ще трепне,дали поне малко някой от тях ще се засрами?Желая Ви сили и искам да останете жив и здрав - Вие сте ни необходим точно сега , повече от всякога !