Подкрепа на откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор
Свържете се с автора на петицията
Re:
"Един министър на правосъдието, чиито прокурори бездействат,..."
Това ми е достатъчно, за да преценя правната и обща грамотност на автора.
Аз имам житейско правило: не говоря за астрономия, защото не разбирам от нея.
А тук 27 писачи, повярвали на един откровен психопат,/Едвин Сугарев/, се мъчат да насочат народния гняв не там, където трябва да се насочи. Защо Сугарев чак сега излиза с твърденията си, а не през 2009,2010,2011,2012 г? И то точно когато крадливата шайка на ГЕРБ се сгромоляса и предстоят избори. Отговорете си на този въпрос.
А защо съм длъжен да вярвам на Сугарев? Какво стойностно нещо е излязло от под "перото" му? Освен палаткови лагери и гладни стачки. И полуумни бръщолевения по жълтата преса. Като настоящата.
Re: Re:
"А защо съм длъжен да вярвам на Сугарев?"
Хайде сега разобличи синковеца, който те задължава да вярваш на г-н Сугарев! Назови онзи негодник, който те насили да му вярваш, че и да пишеш!
Въобще не си длъжен да вярваш на когото и да е! Не си длъжен и да пишеш(освен, ако не ти е служебно задължение да спамиш и плюеш по форумите). Спести си/ни неприятностите от мнението си за г-н Сугарев, защото то не е различно от мнението ти на тема астрономия!
Тошко Миловски
Re:
При намек за връзките на С.Станишев с австрийски социалисти, финансиране на избора му за председател на групата на европейските социалисти, как да се вярва на "европейските институции"? Малко ли финансирахме африкански "революции" преди 1989? "Топката" е у главния прокурор.
Подкрепата в интернет е ОК , но трябва да се изяви под някаква форма и извън интернет- реално.
Така подкрепата ще бъде много по ефективна.
Димитров
Надежда Искрова
| This discussion has been closed. |
С Уважение и Надежда
Пламен Чалъков