За намаляване броя на депутатите
Свържете се с автора на петицията
Re:
С тази правописна грешка е даже по-интересно ;)
Всеки греши, това да е проблемът.
89-та толкова много сбърках, че оставих нещата в ръцете на милиционерите ... и, май не само аз :)
БРАВО!
Re:
Имам лични интереси и те са:
Да мога да се чувстав жив, да мога да си плащам сметките, да не ме ограбват всеки ден, децата ми да растът в една нормална европейска страна, да получават адвекватно образование.
Това са личните ми интереси. Вярвам, че мъдроста и благоразумитео ще надделе и ще се приборим с тази тирания.
Според мен трябва да взимаме пример от успешните методи на управление, какъвто например е "скандинавският"!
Re: БРАВО!
Вчера жена ми подписа петицията и естествено, след това, беше забравила да влезе в личния си e-mail и да потвърди гласа си. Когато я попитах: "А ти, миличко, влезе ли в личния си и-мейл, за да потвърдиш самоличността си и верността на своето отговорно волеизявление", тя отвърна - "Ми, не съм".
Та, според мен от тук идва разликата между 4000 препоръчвания и 1500 гласа в подкрепа ;)
ОМММММММММММММММММММММММММ :)))))))))))))))))))))))))))
Освен това , според мен, трябва да бъде въведено изискване относно степента на образованието на избирателите. Не смятам, че е редно човек, който не може да прочете за кого гласува, да определя бъдещето на народа ни.
This comment has been removed by the author of the petition.
| This discussion has been closed. |