Протест на детските заведения срещу поставяне на проба Манту
Свържете се с автора на петицията
Re:
И аз искам да изкажа моя протест,но не само да подкрепя учителите.Аз работя в магазин за цигари и алкохол и хранителните стоки са всички пакетирани.Н е съм съгласна и на нас да ни се прави проба манту всяка година.Да не говорим,че в ХЕИ ни прибраха 23лв за чревни паразити/като се оказа,че едното изледване е 16лв,а другото 7/а същите тези изследвания в поликлиниката са 8лв двете.Ей това вече е безчивство.Толкова съм възмутена,как може да ни дерат така,че повечето хора знаят ,че ХЕИ се занимават със здравните книжки и повечето ходят там и те се възползват от ситуацията и надули цената на изследванията.
Re: Re: Матева
Г-жо Димитрова, кои кабинети в поликлиниките правят чревните изследвания ? Искам да направя журналистическо проучване , за да изнесем фактите от това безобразие на бял свят.
''Да не говорим,че в ХЕИ ни прибраха 23лв за чревни паразити/като се оказа,че едното
изледване е 16лв,а другото 7/а същите тези изследвания в поликлиниката са 8лв двете.Ей това вече е безчивство.
''Срам, преди 25 год всичките тези изследвания се покриваха от държавата и хората не плащаха и стотинка. Плащахме разбира се данък на заплатата, но сега също се плаща данък, а и заплатите не са се променили много за последните 20 год.. в смисъл, че не са пораснали, както растът цените на храна, здравни услуги, енергия и мн.др.
И аз съм против проба манту да си ги правят лекарите на себе си тия некадърници които не стават за нищо малко лекари са добри ...да убиват себе си не народа с тяхните експерименти ,бог да ги накаже ...да не са по кадърни от италианците защо в италия не се правят здравни книжки??? Даже и да имам здравна книжка 2 дни след това мога да се заразя толкова ли са тъпи....никакво манту, никаква здравна книжка!!!!!! Vav an culo...
Re: ПРОТЕСТ -МАНТУ
и аз протестирам кои ви позволява господин здравен министър да се подигравате с народа ....ще има да плащате много грехове пред БОГот него няма да избягат тия ненаситни министри където убиват народа....
| This discussion has been closed. |