За равни права на пушачи и непушачи!
Свържете се с автора на петицията
Re:
от всяка забрана която се въвежда чрез закон печели само мафията.сухия режим в САЩ проведен е началото на миналия век превърна много дребни улични мошеници в "богати и добре облечени бизнесмени"
За ГЕРБ....
"Не е еко-съобразно да се ползва тоалетната - съборете всички тоалетни, копайте дупки в земята и ни плащайте, че ви чистим л*ната
Re: Re: За равни права на пушачи и непушачи
#22: - Re: За равни права на пушачи и непушачи
О,моля Ви ! На Бай Ганьо все нещо му пречи .Като живеете в свободно общество ще спазвате нормите ,които то налага.Въпрос на пипи .Аман ! Защо не възруптаете срещу нещо наистина важно ? Голям проблем,че не можеш да пушите,но инак като идете в чужбина спазвате правилата,ама тук не......тц
За равни права на пушачи и непушачи
от хора приближени на ГЕРБ тогава непушачите ще разберат как са ги употребили.щом като се смени собственоста не само ще се пуши в заведенията ами на всяка маса и наргелета ще сложат
Имам идея за компромис и от двете страни...
съюзът на ресторантьорите отчитат, че само за първите три месеца от действието на закона, са претърпяли големи загуби. Налице е сериозен отлив от клиенти, а в по-малките населени места много обекти са в състояние на фактически фалит.в държавния бюджет няма да постъпят 230 милиона лева благодарение на този закон.да предложим на Дянков тази сума да я събере от всички непушачи като данък чист въздух.така де няма само ние да плащаме данък за удоволствие нека и те платят за своето.
Re:
Да има заведения за пушачи и заведения за непушачи или да са разделени на 2 зали.
Да има еднакви права за пушачи и за непушачи.
И един въпрос защо заведенията стоят празни, къде са непушачите, няма ги, аз имам 2 заведения и стоят празни след въвеждане на закона и заплатите са намалени на служителите ми, къде са непушачите няма ги стоят си вкъщи.
This comment has been removed by the person who wrote it.
http://malloforient.com/userfiles/productimages/product_1761.jpg
така е ...
А на пушачите мога да задам един въпрос.Кога започнахте да се продавате , толкова евтино?!Един закон на ваша страна и забравихте абсурдната страна в която живеем всички!
Re: така е ...
аааааа не не никой не се е продал...още повече на тия точно.
Re: За равни права на пушачи и непушачи
Re: Re: За равни права на пушачи и непушачи
#123: - Re: За равни права на пушачи и непушачи
стига са ни лъгали от кабинета Борисов че "от Европа така казаха" това е една голяма опашата лъжа.само преди седмица се върнах от Европа и какво мислите пуши се във всички кафенета във Виена,Париж и Берлин.в хотела където отседнах в Париж пепелници имаше даже в барчето във фоаето.та питам между другото трябва ли да ходя на кафе във Виена за да го пия с цигара.писна ми вече от лъжи и инсинуации от вида :"така наредиха от Европейския съюз"като са наумили да забраняват пушенето е заведенията да кажат истината:"няма да пушите защото ние управляващите така искаме" какво се оправдават с думите :"в Европа е така"стига вече заблуждения с тази Европа.
Re:
ЗА какви РАВНИ права говорите. Как някой непушач да се предпази от невъзпитаните, несъобразителни и нахални до безобразие пушачи, които смятат, че е нормално да пушат навсякъде и да ПРИНУЖДАВАТ всички останали да им дишат дима, миризмите и да им се уврежда здравето. Който иска да си пуши, нека пуши, но НЕ МОЖЕ да принуждава всички околни да понасят вредите от неговия личен избор без възможност да се защитят!!!
| This discussion has been closed. |
Пушач..без герб!!