Peticiq.com

Петиция за разрешаване отсъствието на ученици с декларация от родител

В защита на 15-те дни

Гост#1 Apr 08, 2025, 14:26
Подкрепям петицията за разрешаване отсъствието на ученици с декларация от родител
Гост#2 Apr 08, 2025, 16:48

Re: Съгласна съм и подкрепям петицията за разрешаване отсъствието на ученици с декларация от родител

#1: -  

Гост#3 Apr 08, 2025, 21:12
Всичко друго оправиха в МОН, че до това опряха! Не, няма да ги пипат тези 15 дни, те са извоювани с много ясни аргументи! Министърът да се сети с колко тежка раница е ходил на училище и как е завършил образованието си без хилядите помагала, учебни тетрадки и какво ли още не! Както и да прекрати НВО след 4 и 10 клас и ходенето на частни уроци! Че вече на всички им писна с излишни средства, а нивото на образование да е на такова ниво!
Атестиране на учителите на всяко тримесечие на база на което да получават възнаграждението което им се полага.
Гост#4 Apr 09, 2025, 08:02
То пък защото не можем да вземем болнични. 15-те дни на мен не ми свършиха работа, понеже не можело да ползвам повече от три поредни от тях.
Гост#5 Apr 10, 2025, 09:59
Здравейте, аз се замислих за доказателствата и се сещам, че по семейни причини няма входиране на бележйите в Школо, а само ръчно.
Гост#6 Apr 11, 2025, 16:01

Re: Отново подкрепям петицията за 15 дни отсъствия с бележка от родителите!

#1: -  

Гост#7 Apr 15, 2025, 16:03
За мен тази опция за извинение на отсъствието се оказва неработеща, защото за да се използва трябва да предупредя класния ръководител поне 2 дни преди отсъствието.
Кал да задържа дете с временно неразположение, знаейки че го има 2-3 дни по-рано?!

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Платена реклама

Peticiq.com ще рекламира тази петиция пред 3,000 души.

Научете повече...

Изберете бюджет
Начин на плащане
PayPalGoogle PayApple PayКредитна карта

Изберете метод на плащане, за да продължите.