Сигнал от родителите на ученици от НАЧАЛЕН ЕТАП в НСУ „СОФИЯ“

Сигнал от родителите на ученици от НАЧАЛЕН ЕТАП в НСУ „СОФИЯ“ / Съобщения / Входиране на сигнала и подписите от петицията в у-щето и разговор с г-н Цветанов и г-жа Апостолова. / Коментари


Гост

#1

2023-02-18 18:17

Как продължава инициативата от тук нататък?

Бихме искали да се включим с всякакъв вид подкрепа по реализиране на предложените точки и да помогнем за реализирането им в най-скоро време.

 

И не на последно място БЛАГОДАРИМ за отделеното време и енергия в името на едно по-добро място за нашите деца и учители.

 

Поздрави,

Десислава и Никола 

тел. 0876 822 828 

Анна Бончева

#2

2023-02-20 22:30

Благодаря за времето и усилията! 


Гост

#3

2023-02-21 18:50

Благодаря за усилията и изпратената обратна връзка. За мен не е много резонно обяснението за недостатъчни хигиенни навици от децата от предучилищна група и първи клас, защото още от трета предучилищна група 95% от децата имат много добри хигиенни навици. Често чувам от детето си, че има нечистотии по стените на тоалетните, които стоят от години. Да има тоалетна хартия в тоалетните е абсолютно задължително, подкрепям за сешоари за ръце и сапун. Може би тоалетните не достигат и затова често са в положение, в което не могат да се ползват.

Anonymous

#4 Re: Как продължава инициативата от тук нататък?

2023-02-23 11:13

#1: -  

Здравейте,

И аз си задавам същия въпрос от както се проведе срещата ... :)

В момента училището кандидатства за финансиране по програмата за възстановяване, като ако спечели ще има финансиране за саниране на сградата, ремонт на стаи и коридори и вероятно ще засегне и санитарните помещение.

По време на срещата им предложих вариант за събиране на средства, но като цяло тази идея беше отказана.

При всички положения си мисля, че още един разговор по темата за зареждане на елементарното оборудване и консумативи в помещенията е редно да се проведе ...

Да се сложат кошчета и консумативи не би трябвало да е проблем да се поеме от самото у-ще.

 

Поздрави и хубав ден :)

 




Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...