Отворено писмо на учители и родители във връзка със законността на предлаганите мерки от МЗ и МОН за учебната 2021/22 година
Защо в никакъв случай не бива да позволим тестването на ученици и всякакви други служители
Разговор с д-р Стоян Алексов председател на българската асоцияция по патология, експерт пато-анатом
" ... Няма починал от корона вирус... "
https://www.facebook.com/100002112606386/videos/582372596249866/
Подкрепям с две ръце! Абсолютна манипулация ни се налага в момента, което е недопустимо. Време е да дадем отпор на "доброжелателите ни"!
Бог да Ви благослови, мила Яна, че намирате сили да се изправяте срещу това безумие!
Подкрепям Ви напълно! Това е истинският път! Не бива да се допуска тестване на децата! И възможно най-скоро те трябва да се върнат присъствено в час!
Според мен е добре подписалите тази петиция да се включат в протестите против зелените сертификати насрочени за утре 15:00 часа от организаторите та една друга петиция.
Re:
Благодаря Ви, напълно съм съгласна с написаното от Вас и това е истинското положение в момента. Мисля обаче, че само с протести няма да се постигне много, защото тези, които ни налагат тези безумия го очакват и са подготвени. Трябват мъдри и нестандартни идеи за справяне с това "зло". Българите сме го доказали, че го можем. Мислете, скъпи сънародници, мислете! Ако твърдо вярваме и не се поддаваме на провокациите им, със сигурност ще намерим решение!
Здравейте, първо искам отново да благодаря на смелата Яна Шишкова за позицията от ,която не отстъпва като родител и преподавател. Аз нямам много вяра в постигането на обединяване. От разговори с родители ми стана ясно, че една част от тях мислят, че децата им са инкубатори на зараза (цитирам) и е по-добре да не ходят на училище защото умирали хора, другите са притиснати...не могат да останат у дома при децата си по простата причина, че трябва да ряботят и реакцията им е..."е какво толкова в Германия ги тестват от година и половина".....а другите неискат тестове обаче и незнаят какво да правят...страх ги, ама и нямат смелост да се изправят и заявят. Та останахме съвсем мъничко със здрав разум и ясна позиция. Това обаче незнам докъде ще доведе!?! Аз вече търся начални учители за домашно обучение на децата ми! Моля, ако четат учители, които се двоумят и мислят, че ще останат без хляб....Не се страхувайте такива като мен има досгатъчно, които са готови да наемат учители и да им осигурят ангажираност срещу заплащане. Мисля, че решението е да се изведат децата от училищата и да минат на домашен режим. Така ще облекчим държавата да не харчи пари за тестове....това разбира се е саркастично пояснение. Това не е дистанционно обучение, направете разлика. Бих подкрепила инициативи от този род! Учителите не бива да остават без родителската подкрепа! Връзка с мен [email protected].
Браво! Много адекватно аргументиран анализ на ситуацията. Пълна подкрепа и от мен.
петиция
Подкрепят ви и съм съгласна с всичко написано.
За съжаление, повечето хора са наивни и си мислят, че е за добро и още вярват в утопията грижа!