Отворено писмо на учители и родители във връзка със законността на предлаганите мерки от МЗ и МОН за учебната 2021/22 година
Медийно отразяване и възможности за реакция
Благодаря Ви за усилията, които полагате, за да защитите нашите деца! Всички заедно ще успеем! Днес бях на родителска среща в новото училище на дъщеря ми, която ще е в 8-ми клас. За сега ни успокоиха, че в час децата няма да са маскирани, но за съжаление в общите части ще трябва да ги носят... Ще трябва да се преборим да си възвърнем нормалността.
Re:
Смисъла е, че дори и децата да не слагат маски, никой учител не може и няма право да ги наказва. Следователно могат да не ги слагат въобще.
Re:
Мислете. Добре е да вниквате в съдържанието на това, което казвам. И което мога да кажа публично.
Re: #3
#3: - Да и аз това се зачудих,как така със съжаление!Да не би да се е объркал(а)?
- С голяма радост и възхищение се наслаждавах на участието Ви в телевизия 7/8 . Благодаря Ви за усилията, които полагате, за да вразумите невежите.
Re: Re:
Благодаря Ви ,за всичко ,което правите ,за нашите деца - нашето бъдеще! Разбрах Ви, прекрасно ,бъдете здрава !
Re: до #3
Дамата намеква, (без да могат да я обвинят, че съветва и поощрява такова поведение),че НЯМА предвидени санкции за НЕносене на маска в училище. :)
This comment has been removed by the person who wrote it.
Сега изгледах интервюто и ми се избистри защо :) Извинявам се!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Чудесни новини! Благодаря Ви за борбата, която водим заедно! Не сме само учители, но и родители! В абсолютна готовност съм лично аз за всякакви действия за връщане към нормалността!
Аз съм баба на дете в първи клас, но вчера заедно с още две майки, които са родители на деца от 6-тиклас внесохме Декларация за не носене на маски, правене на тестове и прочие в разрез със законите на България . Декларацията е изготвена от адвокат Елена Гунчева. Внася се в деловодството на училището, което посещава детето. Естествено в 2екземпляра,като вашия задължително трябва да ви го върнат с входящ номер!
Поздравления, госпожо Шишкова!
Хора, четете, или в случая гледайте целия материал, за да нямате странни въпроси върху изречения, извадени от контекста. Не критикувам никого, нека никой не ми се обижда, аз също бях озадачен, когато прочетох въпросното изречение, но именно това ме накара да изгледам цялото видео и да разбера смисъла му... Поздравления за госпожа Шишкова! Наистина са нужни хора като нея - решителни, будни и с остър ум!
Re:
Моля четете между редовете! Добре е, човек да схваща направените намеци. Не винаги в възможно всичко да се казва директно :-)