За КАМЕРИ В ДЕТСКИТЕ ЯСЛИ И ГРАДИНИ! Да спрем насилието!

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията За КАМЕРИ В ДЕТСКИТЕ ЯСЛИ И ГРАДИНИ! Да спрем насилието!


Гост

#301 Re:

2018-02-18 07:39

#44: -  

Че кой Ви дава право пък Вие, в работно време да гледате детето си?! Или пък като сте у дома си.....защо да гледате детето си как го мъчат, ми не си го вземете да си го гледате с очите и душата в къщи ?! Ако аз съм при Вас по служба, която изпълнявате, ще трябва да Ви чакам , да се нагледате на "геройствата" на детето Ви?! ........Кога българския родител ще разбере, че възпитанието на детето не е "служебно задължение", че да го изисква от някакви си учители?! Учителите имат определена роля , и тя не е да изземат функциите на родителя , за семейното възпитание. Ако видите , че детето Ви бърка в портмонето .......ще го наградите , надявам се?! 

Гаца

#302

2018-03-13 08:42

Хайде първо държавата да си свърши работата , и после да подписваме петиции!
Нека групите да са с по 16 или 18 деца , така както трябва да бъде , а не по 28  , с които трябва да се справят две жени!
Вие , майки, с претенциите си, бихте ли признали колко пъти сте посягали на детето си или сте го нагрубили , когато ви е ядосало с нещо?! Имате по едно или две дечица в къщи. Замисляли ли сте се за тези две женици , които се грижат за вашите деца , как се прибират в къщи след работа? И то срещу скромната сума от 500 лв. на месец!