За КАМЕРИ В ДЕТСКИТЕ ЯСЛИ И ГРАДИНИ! Да спрем насилието!

В България има порочната практика да се възпитават децата с насилие и страх. Това не само, че са стари но и методи, които бележат децата ни за цял живот. С тези методи няма какво друго да очакваме, освен агресори, побойници и "хиперактивни" деца. Най-тежкото, е че има случаи, в които деца се оперират по спешност заради насилие в яслата и то от възпитателите. Да дърпаш ухо на дете, така че да увредиш вътрешното му ухо не е метод за възпитание, а НАСИЛИЕ и то върху беззащитно същество, което дори рядко би споделило какво се случва с него. Най-стресиращото е че това се случва почти навсякъде и почти всички възпитатели работят по този начин - с насилие !!! Нашата цел е поставянето не само на камери и повече контрол върху методите на работа в детските ясли и градини, а и да спрем кражбите от парите и храната на децата ни.  Целта ни е ПОВЕЧЕ КОНТРОЛ В ДЕТСКИТЕ ЯСЛИ И ГРАДИНИ ЧРЕЗ ПОСТАВЯНЕТО НА ЗАПИСВАЩИ КАМЕРИ ВЪВ ВСЯКА ЕДНА ТОЧКА НА ЗАВЕДЕНИЕТО! Моля, гласувайте, това е за нашите деца!

Подкрепете протеста срещу насилието на невръстните дечица!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. Моля, вижте входящата кутия (и спам папката).