За КАМЕРИ В ДЕТСКИТЕ ЯСЛИ И ГРАДИНИ! Да спрем насилието!

В България има порочната практика да се възпитават децата с насилие и страх. Това не само, че са стари но и методи, които бележат децата ни за цял живот. С тези методи няма какво друго да очакваме, освен агресори, побойници и "хиперактивни" деца. Най-тежкото, е че има случаи, в които деца се оперират по спешност заради насилие в яслата и то от възпитателите. Да дърпаш ухо на дете, така че да увредиш вътрешното му ухо не е метод за възпитание, а НАСИЛИЕ и то върху беззащитно същество, което дори рядко би споделило какво се случва с него. Най-стресиращото е че това се случва почти навсякъде и почти всички възпитатели работят по този начин - с насилие !!! Нашата цел е поставянето не само на камери и повече контрол върху методите на работа в детските ясли и градини, а и да спрем кражбите от парите и храната на децата ни.  Целта ни е ПОВЕЧЕ КОНТРОЛ В ДЕТСКИТЕ ЯСЛИ И ГРАДИНИ ЧРЕЗ ПОСТАВЯНЕТО НА ЗАПИСВАЩИ КАМЕРИ ВЪВ ВСЯКА ЕДНА ТОЧКА НА ЗАВЕДЕНИЕТО! Моля, гласувайте, това е за нашите деца!

Подкрепете протеста срещу насилието на невръстните дечица!

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Десислава Стоянова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...