ПОДПИСКА ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА ВЕЛОСИПЕДНА АЛЕЯ, ТРОТОАР И УЛИЧНО ОСВЕТЛЕНИЕ ОТ ГР. СОЗОПОЛ ДО КОМПЛЕКС „ГРИЙН ЛАЙФ СОЗОПОЛ”, ПЛАЖ КАВАЦИ, ОБЩИНА СОЗОПОЛ

Изграждането на велосипедна алея, тротоар от Созопол до Грийн Лайф - Каваци е изключително наложително, тъй като ежедневно туристите и децата ни рискуват живота си, за да се разходят до любимия Созопол. Това облагородяване ще доведе до облекчаване на трафика и проблемите с паркирането в Созопол и до повече туристи в града, тъй като много хора ще предпочитат да се разхождат до Созопол, а не да използват автомобилите си и да задръстват града. Изграждането на вело алея и тротоар ще спаси животи, ще привлече нови туристи и ще намали трафика на автомобили към Созопол!!!!!

Моля, който желае в района Созопол - Грийн Лайф-Каваци да има една удобна и безопасна за туристите инфраструктура (велоалея, тротоар и осветление) да подпише тази петиция!!!

ПОДПИСКА ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА ВЕЛОСИПЕДНА АЛЕЯ, ТРОТОАР И УЛИЧНО ОСВЕТЛЕНИЕ ОТ ГР. СОЗОПОЛ ДО КОМПЛЕКС „ГРИЙНЛАЙФ
СОЗОПОЛ”, ПЛАЖ КАВАЦИ, ОБЩИНА СОЗОПОЛ /
SIGNATURE LIST FOR THE CONSTRUCTION OF A CYCLE ALLEY, PEDESTRY SIDEWALK AND STREET LIGHTING FROM THE CITY OF SOZOPOL TO GREENLIFE
SOZOPOL COMPLEX, KAVATSI BEACH, SOZOPOL MUNICIPALITY /
ПОДПИСЬ НА СТРОИТЕЛЬСТВО ВЕЛОСИПЕДНОЙ И ПЕШЕХОДНОЙ ДОРОЖКИ, УЛИЧНОЕ ОСВЕЩЕНИЕ ОТ ГОРОДА СОЗОПОЛЬ ДО КОМПЛЕКСА
GREENLIFE СОЗОПОЛЬ, ПЛЯЖ КАВАЦИ, МУНИЦИПАЛИТЕТ СОЗОПОЛЬ

С подписването си упълномощавам Green Life - Kavaci да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.