За КАМЕРИ В ДЕТСКИТЕ ЯСЛИ И ГРАДИНИ! Да спрем насилието!
Свържете се с автора на петицията
Re:
Явно е ,че работите на такова място! Но кажете ми ,защо да има камери на всякакви други места,а да няма точно където са най-уязвимите???? И също,ако има камери учителите ще бъдат защитени от измислици на деца в оспорвани ситуации!Ползата е двупосочна! Стига да не сте учител или възпитател,който има какво да крие!
Re: Re:
Явно е ,че работите на такова място! Но кажете ми ,защо да има камери на всякакви други места,а да няма точно където са най-уязвимите???? И също,ако има камери учителите ще бъдат защитени от измислици на деца в оспорвани ситуации!Ползата е двупосочна! Стига да не сте учител или възпитател,коъто има какво да крие!
Re: Re:
Явно е ,че работите на такова място! Но кажете ми ,защо да има камери на всякакви други места,а да няма точно където са най-уязвимите???? И също,ако има камери учителите ще бъдат защитени от измислици на деца в оспорвани ситуации!Ползата е двупосочна! Стига да не сте учител или възпитател,коъто има какво да крие!
Подкрепям петицията, защото съм против насилието и малтретирането в детските градини. Против съм да се посяга на толкова малки деца и да се всява страх у тях. Също така трябва да има контрол над лицата които работят в тези заведения, защото повечето от тях не си вършат качествено работата.. Пушат, говорят си или си ровят на телефона, а не обръщат достатъчно внимание на децата. Нека бъдем като повечето европейски детски заведения. Хубаво е да има камери за спокойствието на родителите.
Re:
И аз така! Не виждам нищо лошо в камерите, щом повечето фирми, магазини и др. Имат камери. Ако си вършат добре работата няма от какво да се притесняват
| This discussion has been closed. |