За КАМЕРИ В ДЕТСКИТЕ ЯСЛИ И ГРАДИНИ! Да спрем насилието!
Свържете се с автора на петицията
This comment has been removed by the person who wrote it.
Трябва да има камери, особено в яслите, където децата са по- малки, а някои от тях дори не говорят все още и дори е имало нещо,, то няма как да си каже.
Re:
В яслите работят ДЕТЕГЛЕДАЧКИ, не ЛЕЛИ. Ако към вас се обръщат с "момиче" или нещо подобно как ще се чувстате?
Моето дете беше жертва на насилие в частна детска градина с камери. Работещите там претръпват от това, че са непрекъснато в кадър и намират начини да гоправят заставайки с гръб към камерите, в спалните помещения ако детето не спи и е на долен креват там камерата няма видимост, зад вратата, в тоалетната на тъмно, когато камерата неможе да улови това. Всичко това съм го виждала. Знайте че камерите са без звук, те не улавят крясъците и виковете на възпитателките, това също стресира децата, както и отношението към тях. Въпреки всичко съм за монтирането на такива камери, защото иначе нямаше да разбера какво се случва с моето дете. От времето когато сте на работа и можете да погледнете камерите, шанса да уловите тези мигове е много малък. Ще трябва някой на който да можете да предоставите достъпа си да гледа непрекъснато ако имате съмнения, че нещо се случва.
Синът ми от днес е на ясла и са 26 деца в групата:(
Re:
...а после камерите може и срещу саморазправата да се използват, ако се поставят!
Искате да пуснете Биг Брадър в детските градини, по същата причина утре може да има петиция да ги пуснете и в дома си!!!
МИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА ПОДПИСВАТЕ!!!
Всичко е чудесно, само остава и персонална охрана да им сложите (бодигардове) и вече ще можете да сте напълно спокойни. Изтрещели сте тотално!!!
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam