Против даването на земеделски земи на ползватели

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Против даването на земеделски земи на ползватели


Гост

#26

2011-10-11 18:52

Земеделски производител съм и би трябвало такава поправка да ме удовлетворява. Но за мен това е несправедливо и затова съм против.

Гост

#27 Re: Re: Правилно иначе ще пустеят

2011-10-23 10:02

#14: фактор - Re: Правилно иначе ще пустеят

Да ама не! Баща ми я обработва от 20 години, не е чул че трябва да подаде декларация. Платил е за изораване и сега разбира, че тази година ТОЙ НЯМА ДА Е СОБСТВЕНИК ВЪРХУ РЕКОЛТАТА А ФИРМА АРЕНДАТОР. Половината село са така, побъркали са се!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЩЕ ДОКАРАТ ХОРАТА ДО ИНФАРКТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zigzag

#28 Абсурдистан

2011-11-10 14:49

На онези, които са "За" ще кажа - когато вашият апартамент е наследствен и сте съсобственици с още 4 човека, всички сте в чужбина и работите там, дали България няма интерес да вкара там ползватели, я колко бездомници и колко многодетни семейства има, а за малцинствата да не говорим. Какво би се случило ако собственик на 4 декара земеделска земя обаче е един единствен, не я обработва и в този случай ли държавата ще решава вместо него, абе хора какво ви става...?

Гост

#29 Re:

2011-11-30 12:04

Бре, бре , бре! Данък върху пустеещите земи! А тебе като не те мързи , защо не дойдеш при мен собственика , да ми поискаш под наем пустеещата ми земя , да се договорим свободно за наема и беш работи!Това , че я върнаха , няма нищо общо с това , че трябва да я работим V Разбира се , че всяко недължимо взето се връща! Само , че когато я взеха , ни отучиха да я работим . Принудиха ни да ходим в градовете , кой да става пролетариат, кой да се учи за това онова