43 НС отменя отпечатъците по чл18 ЗНАичл 84КРБ
Свържете се с автора на петицията
ПРЪСТОВИЯТ ОТПЕЧАТЪК НЕ ПОМАГА!
Katya Hristova ·
"Миналия месец бях на лечение.Взеха ми пръстов отпечатък,за да няма злоупотреби и накрая получих епикриза съсласно която освен проведеното лечение са ми направили и два прегледа на които аз не съм присъствала,т.е.не са ми правени.Здравната каса е платила за това.Защо са тези лъжи и злоупотреби? ПРЪСТОВИЯТ ОТПЕЧАТЪК НЕ ПОМАГА!"
Ще добавя и аз, преди години в МА, София ми направиха неголяма операция. На изпроводяк се подписах под техен попълнен формуляр, че съм лежала в болницата няколко дни, въпреки че не бях.
Подписах без удоволствие, но и без коментар текста, от благодарност към лекарите и заради ниските им заплати...
Въпросът ми е: Ако бях приета по пръстови отпечатъци, по различна ли щеше да е картинката?!
| This discussion has been closed. |
Промяната не се случва, ако мълчите.
Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото?
Други петиции, които може да Ви интересуват
Ние предлагаме безплатен хостинг за онлайн петиции. Създайте професионална онлайн петиция като използвате нашата мощна услуга. Петициите ни са споменавани в медиите всеки ден и са един невероятен начин да бъдете забелязани от обществото и отговорните лица.
Апелирам за премахването на тази унизителна, вредна и застрашаваща пациентите система!!! Това е система, която ограбва и здравеопазването, чрез загуба на време, чрез загуба на средства и чрез потребност от допълнителен обслужващ персонал.