Искаме чист въздух за Разград, стига отрови, стига терор!!
Свържете се с автора на петицията
Re:
А за хората който работим :-( Нямам възможност .... Няма кой да ме смени.
миризма
И, моля, да не ми замазват очите, че било от птичи тор, ала-бала .... това е всяка сутрин в малките часове.
Отвратително е! Събуждам се от миризмата и вече спряхме да отваряме прозорци и врати, но това не е решение!
Това става около 4 - 4,30 ч. сутринта, но оследните дни се наблюдава още по-нагло и в късните вечерни часове!
На всички е ясно от къде е вонята. От пречиствателната на Домуса, но никой не смее да го настъпе по мазола. Продължавайте да му се кланяте докато си гуши мангизите и ви замазва очите с пералнята за пари.
Много се надявам,че тази петиция,
ще помогне да се разреши проблема. А той не е от сега, всички го знаем.
От тази миризма получих алергия. Очите ми се зачервяват, носа ми се запушва и кихам продължително!
Искаме ясно да каже общината :
1. На какво се дължи тази смрад обгазила града ни.
2 Какво се произвежда в "Биовет" - само дрога за лекарства на животни или дрога за хората.
3. Какви глоби е платил собственика на фирмата?
4. Лудогорец ли се явява параван , който спира противодействието на обществеността на Разград и футболния отбор не се ли явява витрина ,която скрива какво се произвежда във фирмата?
5. Премиите които г-н Домусчиев раздава на футболистите да бъдат разпределени на гражданите на Разград, които търпят вонята която произвежда Биовет.
6.Производството на фирмата да бъде спряно до изграждане на пречиствателни съоръжения, филтри и всички необходими технически средства, които да се изграждат под надзора на гражданите на Разград.
Вече ми писна да живея в смрад, в свободното ни уж страна и свободния ни уж вмирисан град и явно футбола е по-важен от нормалния живот на хората за които уж играе този отбор или можеби футбола и отбора са паравана на това заткулисие което се разиграва пред погледа на доволната от победите тълпа от хора с запушени носове. Щяха уж да местят отбора - местете го заедно с завода.
| This discussion has been closed. |
Моят моб номер е 0879 988 085.