Искаме чист въздух за Разград, стига отрови, стига терор!!

ДО ВСИЧКИ КОМПЕТЕНТНИ ОРГАНИ

/РИОСВ, БАСЕЙНОВА ДИРЕКЦИЯ, ОБЩИНА РАЗГРАД/

Ние, гражданите на Разград заявяваме, че отказваме да бъдем тровени всекидневно в продължение на години! СТИГА отрови във въздуха на града ни! Стига терор! Искаме да живеем в чист град, с чист въздух и вода. Искаме становище, експертни замервания и ПЪЛНО обяснение за създалата се ситуация. След предаване на петицията очакваме отговор в най-кратки срокове, защото нашите деца не са опитни зайчета.Настояваме за адекватни и незабавни действия от всички компетентни държавни и общински органи този терор да спре!

Гражданско сдружение "Кауза Разград"

20.08.2017г.  гр. Разград

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. Моля, вижте входящата кутия (и спам папката).