Настояваме Странджа да бъде спасена!
Свържете се с автора на петицията
И какво бе разочарованието ми от неглижирането на това прекрасно кътче на хубавата ни татковина от съвременните управници на една тъй древна цивилизация!
Защото най-хубавите ми спомени са детските игри в Граматиково,къщата на баба и дядо, игрите край Велека и разходките из Странджа. И боли от унищожаването на това свещено място.
Kraino vreme e nqkoi da vzeme merki za patishtata ot Carevo kam Gramatikovo i ot Bosna kam Gramatikovo.Strashno vazmotena i ogorchena sam .Az sam ot Gramatikovo i patuvam vsqka sedmica natam kakto az taka i mnogo drugi hora ne edin pat sa svideteli na strashnata gledka na patq,tova ne sa dupki tova sa krateri.Iskam samo da kaja na opravlqvashtite koito si palnqt gushite s parite koito davame za vinetki Uvajaemi gospoda: NE VSICHKO E SOFIQ!!!Ako tam patishtata sa OK elate s novite si koli pri nas.
Подписах тази петиция , защото обичам Странджа, защото корените ми са в тази планина и защото ме боли като гледам как унищожават природата и , която за мен е свещена. Подписах , защото прекарах детството си в Странджа и обичам нейните гори и реки , всяко нейно дърво и всеки поток, всичко свързано с нея. Защото ме боли да гледам как селото на моите баба и дядо , където си прекарвах ваканциите , бавно умира - като всички села в Странджа. И също подписах , защото съм природозащитник.
Толкова ли са глупави в това министерство, че трябва да подписваме петиция?! Това е основната им дейност...
Тази г-жа Павлова да не си бърка в носа, а да действа! Плащам си редовно данъците, от което следва, че получава редовно двойно "втасалата" си заплата.
Бедни хора умират, природата и тя!
Гласувах за тях! Да ходи по дяволите...
Защото съм от този край на Българияи ми е болно като гледам, как го унищожават!
Трябва да си пазим майка България, природата ѝ и нейната неповторима красота. Всеки трябва да милее за нея! София не е цяла България. Жал ми е за хората и за осакатяването на България от алчните хиени, който не се наядоха и само рушат - вместо да създават и съхраняват.
| This discussion has been closed. |
защото ми писна да пътувам по лошите пътища към Граматиково.