Искаме награда за Милко, опълчил се срещу насилие над куче
Свържете се с автора на петицията
Ще се отнася до Милко, той е постъпил като истински човек и трябва да му се даде награда, а не да бъде арестуван. Това е пълен абсурд!
Такива като този изрод не трябва да са на бял свят. Акое пред мен ще го убия. Горкото животинче
Ако аз съм съдия...затвор поне 3 год /КОЙТО ПОСЯГА НА БЕЗЗАЩИТНО ЖИВОТНО ЩЕ ПОСЕГНЕ И НА ЧОВЕК////
А кучето как е ?
Браво на младежа, който е спасил животинката ! А за тоя дето го е влачил му пожелавам да изпита същата болка и мъка като кучето, сигурен съм,че ще му се върне все някога... Някой знае ли дали му е взето кучето, и ако не е защо е още при него ???? Това,че го е вързал и хранил пет пъти,не значи,че е негово, има ли паспорт това куче, ваксини, чип, къде е Зоополицията ??? После се чудим защо има толкова бездомни животинки, заради боклуци като тоя ги има - взимат, тормозят, изхвърлят го и вече не е негово, само че кучето не разбира,че стопанина му е боклук и продължава да му е вярно.....не знам,иде ми да почна да трепя вече такива изроди !
| This discussion has been closed. |

Престъпник е този, който е малтретирал кучето, а Милко е доблестен и смел човек, който трябва да бъде награден а не съден!