Искаме награда за Милко, опълчил се срещу насилие над куче
Свържете се с автора на петицията
Не на насилието по което и време, под каквато и да е форма!
Вместо да похвалиме ДОБРИЯТ ,ЧОВЕЧНИЯТ Милко ,то ...ужассссссс ,срам ме е ,че са го подвели под отговорност.ДА СЕ ИЗВИНЯТ на МИЛКО и да получи ПОДКРЕПА и УВАЖЕНИЕ...Това е ГОЛЯМ -БЪЛГАРИН !!!
Re: Re:
Абсолютно смятам защото го видях! Няма нищо от това, което съм написал, което да не е вярно и заставам зад всяка една от думите ми! А вие бихте ли се представили?
Милко Величков
Blagodarnost na horata, koito organisirat petizijata!
Bravo na 4oveka Milko, koito moje samo da se gordee s postapkata si. Sa sajalenie jivee v Balgarija. V normalna strana ste6e da bade objaven sa geroi.
Трябва да го наградят това момче, а не да го наказват ............. боклуциии
Подписах се заради гнева и невъзможността лично да вържа за теглича на кола този изверг,после да си го повлача малко из София да види какво е чувството да си жертва.Подписвам се, защото само толкова мога да направя,но бих искала много повече.Садистите трябва да бъдат наказвани адекватно за болката и страданията които са причинили на беззащитно човешко същество или животно. Толерирането на насилието и затварянето на очи пред такива случаи е равносилно на съучастие, а когато наказват хората дръзнали да помогнат на жертвите,,,,,,,,,,,,,,,,,какво да се коментира повече,нямам думи с които да продължа да пиша и да остана в границите на възпитанието си. Милко,благодаря за това което направи,ти си герой!
Подписах петицията защото съм против насилието над животни ! Този който е измъчвал кучето трябва да бъде осъден ! Ако имах възможност лично щях него да го вържа за теглича! Такива не могат да се нарекат хора , както е вързал кучето , така може и дете да върже, ИЗРОД!
| This discussion has been closed. |