Искаме награда за Милко, опълчил се срещу насилие над куче
Свържете се с автора на петицията
До гуша ми е дошло от изродщини, не знам до къде по-дяволите ще стигнем...Не знам как да коментирам това, нямам думи...А за Милко, моите адмирации, но с една шепа "Милковци" за никъде не сме...
Значи Милко е нарушил закона, а изверга, които е влачил кучето не е?! Ами крайно време е властите да седнат и прочетат ЗЗЖ и да го прилагат. Какво означава - "кучето е мое и мога да правя с него, каквото реша - Да, ама не можеш идиот, има Закон, които защитава това животно. И когато отговорни и съвестни граждани, като Милко предотвратят насилие срещу животно трябва да бъдат поощрявани и стимулирани, а не арестувани. Органите на реда да слязат на земята, стига гаври вече с невинните животинки.
Re:
За отстраняване на Цацаров по чл.129, ал.3, т.5 от Конституцията
Тече 4-та година от мандата на г-н Цацаров.
През тези четири години имаше множество дела с висок обществен интерес, по които прокуратурата претърпя пълен крах. http://www.peticiq.com/otstraniavane_na_zazarov Поради системно неизпълнение на служебните задължения, несправяне с работата и бездействие по отношение на дела с висок обществен интерес, гражданите искат отстраняване на Сотир Цацаров СПОДЕЛЕТЕ ЛИНКА !
Хора осъзнайте се!!! Дали така ще изглежда куче което е влачено 200 метра.
| This discussion has been closed. |