Против забраната за къмпингуването
Свържете се с автора на петицията
Re:
В Гърция отдавна е въведен такъв закон /за дивото кампингиране/. Като гледаме новините - какъв е ефекта при сегашната лавина от мигранти....при наличие на закон за кампингирането.
В аргументите ви по-горе може да има правота единствено в истинска държава, а не в разграден двор.
Нима горските стражари ще пишат актове на незаконно "кампингуващите" мигранти, ако си опънат палатката.
Не. Първо ще им занесат топла закуска и после ще си подвият опашката, а на мен в съседство ще вдигнат скандал и ще ми съставят акт.... щото не съм циганин.
!!!!
Не сме против да има правила, но не и забрана за къмпингуване. Нека да има глоби и актове за замърсителите,но какво сме виновни ние,хората които пазим и обичаме природата и чистия въздух???!?!????
Ограничават ми правото на избор!!!
2. Предлагам да отпадне Параграф 103 с алинеите към него.
Re: Re:
И все пак в международното право всеки емигрант е длъжен да спазва законите на страната,в която пребивава.Останалото си зависи от самите нас,дали ще ги накараме да спазват законите,но за да действаме ни трябва първо законово основание,оттам се почва.А крайно бедните,които почиват безплатно на палатки едва ли ще отидат на хотел,защото са крайно бедни както спомена и няма да могат да си платят нощувката така или иначе и няма да имат друга възможност освен да си останат вкъщи.
За свободно и отговорно къмпингуване!
Зная, ние не сме удобни, защото сме свободни!
Re: Re:
Така е,признавам имаме проблем в прилагането на законите,но такъв закон трябва да има като за начало и в стриктното му изпълнение от всички се крие разковничето,изцяло от нас си зависи.А нашенеца понеже все гледа как да заобиколи закона,да излъже системата или той самият да не се прецака и при това тенденциозно прилагане на законите от страна на властите(не случайно сме известни в цял свят като Dutch Doors или пък като фурнаджийски лопати) ще се стигне до абсурди като българи да проговорят арабски и да се правят на бежанци,само и само да си направят къмпинга.Та кой смее да ни забранява каквото и да е било,все ще намерим начин да получим своето и да правим каквото си поискаме,пък майната му на последствията!
| This discussion has been closed. |
Re:
#316: Гост -
А бе, ти да не си пил нещо забранено? Закона се прави за българите, а не за емигрантите. Кой лови емигранти на палатки в България? За такъв прецедент още не съм чул. Просто хотелиерите ни са организирали депутатите си да им прокарат удобен закон, който да изнудва българите да почиват САМО в хотелите им, защото хората са крайно бедни и масово почиват безплатно на палатки сред природата. Толкова е елементарно и прозрачно.