Против забраната за къмпингуването

Скъпи съграждани,

тази петиция има за цел да си върнем правото на почивка по начин, който обичаме и не бихме позволили да ни бъде отнет, да си върнем правото на свободно къмпингуване. В момента Министерството на Туризма иска да забрани къмпингуването на нерегламентираните за това места, като при нарушение налага солидни глоби.

Всички къмпинги в страната не биха събрали всички желаещи да си починат в летните дни на палатка или с кемпер и каравана. Друг проблем е и фактът, че регламентираните за къмпингуване места са изключително ограничени - основно по Черноморието. Това би лишило всички фенове на планината да прекарат така чаканата почивка сред природата.

Феновете на къмпинга не са тези, които пълнят хотелите и не са те виновни, че те остават празни. Не ние, къмпингуващите ще плащаме за това, че управителите на хотелите не могат да привлекат почиващи и понеже не могат от тях ще се опитат от нас да събират пари. Няма да го позволим.
Не сме ние хората, които изхвърлят боклуците си сред природата и оставят след себе си погром, а напротив, всички ние се грижим там където обичаме да почиваме, а именно сред природата да е почистено! Всички почиващи сред природата, спейки в палатки, кемпери и каравани почистват след себе си!

Моля всички, които са против забраната за свободно къмпингуване да подпишат петицията.

Предварително благодаря на всички отделили време!

Моля и всички желаещи, да се пристединят към facebook страницата Против забраната за къмпингуване, за да можем да се организираме и съберем всички на едно място!

Подпишете тази петиция


Или

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.
Facebook