Против забраната за къмпингуването

Скъпи съграждани,

тази петиция има за цел да си върнем правото на почивка по начин, който обичаме и не бихме позволили да ни бъде отнет, да си върнем правото на свободно къмпингуване. В момента Министерството на Туризма иска да забрани къмпингуването на нерегламентираните за това места, като при нарушение налага солидни глоби.

Всички къмпинги в страната не биха събрали всички желаещи да си починат в летните дни на палатка или с кемпер и каравана. Друг проблем е и фактът, че регламентираните за къмпингуване места са изключително ограничени - основно по Черноморието. Това би лишило всички фенове на планината да прекарат така чаканата почивка сред природата.

Феновете на къмпинга не са тези, които пълнят хотелите и не са те виновни, че те остават празни. Не ние, къмпингуващите ще плащаме за това, че управителите на хотелите не могат да привлекат почиващи и понеже не могат от тях ще се опитат от нас да събират пари. Няма да го позволим.
Не сме ние хората, които изхвърлят боклуците си сред природата и оставят след себе си погром, а напротив, всички ние се грижим там където обичаме да почиваме, а именно сред природата да е почистено! Всички почиващи сред природата, спейки в палатки, кемпери и каравани почистват след себе си!

Моля всички, които са против забраната за свободно къмпингуване да подпишат петицията.

Предварително благодаря на всички отделили време!

Моля и всички желаещи, да се пристединят към facebook страницата Против забраната за къмпингуване, за да можем да се организираме и съберем всички на едно място!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.