Против забраната за къмпингуването
Свържете се с автора на петицията
Имаме си традиция един ден в годината в края на лятото да спим на плажа със спалните чували. Прекарваме си супер. Туристи сме, ходим и във високата планина. Всички отпадъци носим в раниците. Предната неделя бяхме на Аладжата, хората бяха с колите си на поляната-после дори не си прибират пластмасовите бутилки от бира! Аз съм за премахмане на застрояването до плажната ивица и втори лифт на Банско, против изсичането на горите! На това трябва дя се акцентува , а не да се гонят тези, които милеят за природата!
Re:
Napravo i pokanete arabite na svoboden kymping vav vashata gorichka,ei gi na milioni chakat na palatki krai granicata i vseki moment moje da preminat,nqma koi da gi spre.Pak posle gi nakaraite da pochistqt sled sebe si ako mojete.
Това е някаква първоаприлска шега, няма как да стане. От дете ходя на палатка а и не смятам да спирам.
в край свободен аз живея,
всичко българско и родно,
любя, тача и милея!
А замисляли ли сте се защо точно сега,ей така от нищото ще забраняват свободния къмпинг?Има милиони бежанци блокирани на границата на палатки,които не могат да преминат вече в Европа,защото им отрязаха пътищата и сега отчаяно се опитват да намерят нов маршрут.Няма да им е трудно да пробият през нашата граница и да си опънат палатките където решат,а без законово основание как ще ги насочим към специално изградените за целта места?Без закон за свободното къмпингуване ще сме като с вързани ръце да предприемем каквото и да е,ще настане пълна анархия и поголовно унищожаване на природата.В случая забрана върши най-добра работа,но управляващите не могат да ни разкрият истинската причина,защото ще се дискредитират пред европейската и световна общност.Трябва сами да се досетим за това.Мислете Българи!Не канете чужденците на свободен къмпинг точно сега!Дано не се окажа прав,но според мен тази забрана в момента е една чудесна превантивна мярка,та ние и друго просто не можем да направим сега.И оставете дребните сметки,кой хотелиер какво щял да спечели от цялата работа!Става въпрос да опазим Родината си от нашествието,което се е надигнало.Остава ни само да се молим да не влязат.Бог да пази България и българите!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Първо се слага каруцата и после се впряга коня, а не обратно....
Re:
Когато се констатира , че в мястото на къмпингуването е нарушена природата , унищожаване на редки видове ,пожар, изсичане на дървета, замърсяване на средата и други , тогава да се налагат глоби.
Това е абсолютно безумие.......
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |