Петиция към главния прокурор Борис Велчев

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Петиция към главния прокурор Борис Велчев


Гост

#801

2011-05-23 10:09

Абсолютно е правилна. Не може в България да се насажда междуетническа и религиозна омраза. Такива опити трябва да се озаптяват.

Гост

#802 Re: glupako

2011-05-23 10:09

#7: -  

 iskam ogromni tonkoloni kum curkvata v turcia


Гост

#803

2011-05-23 10:10

Не приляга на една европейска държава като България да се извдършват подобни анти етнически вражди.
Гордеем се като нация с древна култура и минало. Главния прокурор г-н Велчев има думата за да защити името на демократична България като забрани националистическата партия АТАКА най-лично Сидеров.

Гост

#804

2011-05-23 10:11

Време е вече нещата в тази държава да си дойдат по местата. Институциите трябва да покажат, че не спят.Затова я докарахме до тук.
наблюдател

#805

2011-05-23 10:11

Хайде стига оплюване по адрес на "Атака" и г-н Сидеров. Намирам го за смел и честен, независимо че има такива изказвания опитващи се да согистират общественото мнение. До сега не съм гласувал за "Атака", стремейки се да съм по-умерен в избора си. И какво от това - нищо до сега не е станало в България според очакванията на обществото. Сега май е време за по-радикален избор и току виж, че нещата си дойдат на мястото.Имам предвид че ще се сложи край не само на войнстващата цигания по улиците, но и че ще се пипнат малко и тези които ограбват народа с законни и незаконни средства.
Ами да се надяваме че хората ще се събудят до есента!

Гост

#806

2011-05-23 10:15

triabva tezi,koito upravliavat bulgaria mnogo dobre da se zamisliat,che v bulgaria jiveem i bulgari i miusulmani i cigani,i che vsichki sme se rodili v edna durjava,neka ne se pozvoliava da se nasajdat omrazi pomejdu ni,vseki,kojto narushava pravata na choveka da bude othvurlrn,nezavisimo kakuv e i kakuv imunitet ima

Гост

#807

2011-05-23 10:15

Конституцията на България не може да се погазва от никого!

Гост

#808

2011-05-23 10:17

Резултат няма да има, но ние като малцинство трябва да свикнем да си отстояваме правата. Толкова години сме свикнали да потискаме чувството ни за справедливост, че сме забравили какво значи тя за нас в България. Да и дадем глас. Но не да излеем жлъчката си. Че до какво хубаво доведе омразата от години насам? Нима българският народ като цяло (не казвам властодържателите, защото не са те проблема, а манталитетът ни изобщо)нямаше да е по-доволен не от играта на дребно , а от сигурността за бъдещето и щастието на потомството си, от това да знае, че никога няма да мизерства, но винаги може да напредва. Омразата само ни пречи да се чувсваме щастливи. Нима тези, които ненавиждат малцинствата са доволни и греят от щастие?! Мисля, че точно заради това тъпчем на едно място. А който иска да живее позитивно , да обърне гръб на омразата и да гледа напред, просто се маха.
Пожелавам си някой ден и ние в България ,и особено като малцинство да се почувстваме щастливи!

Гост

#809

2011-05-23 10:18

България за да пребъде,за да докажем, че сме европейска,и най Балканската страна.
Bill

#811

2011-05-23 10:21

Сидеров е комплексиран политически инвалид и го доказва постоянно.Ненавиждам го заради маниакалната му убеденост че е прав и заради жалките му опити да промива мозъци.Само че не знае,че пълните мозъци не могат да бъдат промити - само празни глави се вълнуват от присъствието му.И на последователите и симпатизантите му ще кажа - да си националист НЕ означава да седиш пред телевизора слушайки с отворена уста шовинистичните напъни на този "мъж",и да размахваш знамена и юмруци по митингите на Атака.Не,това не е национализъм - това е кретенизъм.Тежка форма.Колко от верните му последователи ще тръгнат на бой,ако това,което те се опитват да разпалят,се случи?И дали техният любим лидер ще бъде там,да ги води?
Не ставайте глупаци,заради болните амбиции на един нереализиран играч,той не го заслужава.Определено.

Гост

#812

2011-05-23 10:23

ако има някой който би трябвало да се срамува от действията на сидеров това би трябвало да са неговите избиратели

Гост

#813

2011-05-23 10:24

Ксенофобията е присъща за едни отминали векове, на мен ми е обидно, че в днешно време все още има българи проявяващи такива чувства. Работа на държавата, а и на всички нас е да предпазим младите хора от тези лъже-патриотични настроения.
ipib

#814 НАГЛОСТ

2011-05-23 10:25

Наглост е в центъра на столицата на еропейска държава да се разнася вой на ходжа и то усилен с всички постижения на техниката да се набива в мозъците на милион и половина българи. Това ли е демокрация??? За това ли главния прокурор ще търси отговорност от тия , които са защитили интереса на обикновения гражданин??? Защо никоя медия не споменава, че гражданите на София и всички градове с минарета са принуждавани да слушат крясъците на ходжите и то от високоговорители, а и главния прокурор е на същото мнение щом като търси отговорност за свадата само от тези, които защитиха правата на гражданите на София ??? Това е истината без политическа и религиозна окраска.
Марин

#815

2011-05-23 10:25

Напълно подкрепям действеятя на г-н Сидеров тонколоните от джамиите трябва да се спрат /ако искат да се качат на минарето и да викат колкото глас имат , както едно време е било/, молещите се трябва да извършват ритуала си вътре в храма, а не с тази явно търсена показност на улицата , където ограничават и моите и вашите права
Колко от новопостроените джамии са построени според закона? Дава им се разрешение за едно а те си правят каквото поискат и никой след това не им търси сметка и не смее да им бутне незаконно построеното.


Гост

#816

2011-05-23 10:28

ТОВА, КОЕТО ПРАВИ ПП"АТАКА", Е ОТКРИТА ФОРМА НА ФАШИЗЪМ И НАЦИЗЪМ, ПРОПОВЯДВА КСЕНОФОБИЯ, ПЛАШИ ДЕЦАТА И ХОРАТА. ДА СЕ ЗАБРАНИ ПАРТИЯТА И СЕ НАКАЖАТ ВИНОВНИТЕ АТАКИСТИ, НАЧЕЛО СЪС СИДЕРОВ И ДРУГИТЕ ЕКСТРЕМИСТИ.

Гост

#817

2011-05-23 10:28

Az iskreno se nadiavam PETIZIJATA da pomogne tozi individ /ne bih iskala da go naricham chovek, zastoto tova obijda vsichki/ da bude praten tam, kudeto mu e miastoto, za da niama povodi poveche da se sramuvame ot podobni publichni iziavi v nashata Bulgaria.
Марин

#818

2011-05-23 10:31

Защо не направите петиция да се забрани ДПС , която явно противоречи на закона - етническа партия.


Гост

#819

2011-05-23 10:32

ДА СЕ ЗАБРАНИ ТАЗИ ФАШИСТКА ПАРТИЯ "АТАКА" И ВИНОВНИТЕ НАЧЕЛО СЪС ВОЛЕН СИДЕРОВ ПОНЕСАТ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ, ЗА ДА НЕ СА СТРАХУВАТ ХОРОТА ОТ ИЗСТЪПЛЕНИЯТА ИМ.

Гост

#820

2011-05-23 10:32

Поведението на Сидеров и на Атака е просташко, опасно и застрашаващо сериозно гражданския мир и държавата. Сидеров трябва да бъде съден за фашистките си и екстремистки действия, а партия Атака трябва да бъде закрита. Също така трябва да се закрие и ДПС като противоречаща на конституцията партия на верска основа. Трябва да се разследват и осъдят лидерите на ДПС, които бяха и са въвлечени в корупция, да се накажат безбройните далавери и наглост, с която ограбваха държавата когато участваха във властта в предишните две правителства.
профан

#821 атака

2011-05-23 10:33

Безпрецедентната „атака” срещу духовността миналата седмица не би била възможна без съдействието на държавата. Допускането на митинг по време и на място, където традиционно се събират хора на молитва говори ясно за качествата на администрацията, която ни управлява. Човек с елементарно знание и положително отношение към духовността и молитвата като практика и нужда не би допуснал молещи се да бъдат обезпокоени. Противното е израз на смущаващо невежество и липса на духовни ценности. А когато в рамките на оперативната си самостоятелност държавен орган оценява искане за подобна демонстрация като целесъобразно и го позволява, това вече е израз на активно отношение. В този случай незнанието и личната ограниченост се превръщат в официална държавна политика на потъпкване на ценностите и профанизация. Това е поредният случай в който „законността” се използва за параван пред липсата на лични качества, елементарна управленска култура и стойностна позиция. В управлението прилагането на закона е установен метод, практика, в която са водещи целите във всеобщ интерес. „Законосъобразността” е по-скоро в процедурата и формата, тя дава една обща рамка на правен порядък но водеща е целесъобразността. Този факт обаче е превърнат в механизъм за спекулации, „измиване на ръцете” а резултатът е бягство от отговорност. Видно от последните събития последиците от подобна политика са неприемливи и опасни. Възможността на държавата да „управлява” по този начин се обусловява само от няколко неща – нашето незнание и липса на позиция. Профанизацията работи...
Манчо

#822 Re:

2011-05-23 10:37

#27: -

Поживейте в Момчилград и ще видите какво е изстъпление, в София още не ви е стигнало!

Иван

#823

2011-05-23 10:40

И Христос не е ли изгонил търговците от храма, на така наречения "дядо Николай" БМВ-то знаете ли колко струва?
Ще кажете лошо няма, но народът никога не е бил по-далеч от духовността, за мен това е свързано с факта, че църквата никога не е била по-близо до материалното.

Гост

#824

2011-05-23 10:41

kraino vreme e da se sneme imuniteta na vsichki narodni predstaviteli, ne samo na Siderov. Zamislete se hora te sa NARODNI predstaviteli, demek izbrani ot naroda i s nishto ne ni prevazhojdat, ako naroda ne gi izbere te nqma da sa tam. Ot nas li se pazqt, ako e taka mqstoto im ne e tam. Smqtam che trqbva da slojim krai na vsichkite im previlegii i da zapochnat da rabotqt kato horata.

Гост

#825 Светльо

2011-05-23 10:43

Какъв мир има в момента?!
Знаете ли така наречената битова престъпност колко старци уби за пенсията, колко старици изнасили и също уби, Мартин Карбовски се опитваше да накара спасяващите се на бегом англичани закупили имоти в България да говорят, защо така побягват и защо продават на толкова ниска цена.
Тези бяха в такъв ужас, че даже не искаха да коментират, ето тях питайте за "мира" в България!