Петиция към главния прокурор Борис Велчев
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Петиция към главния прокурор Борис Велчев
Дрешко |
#401 Re:2011-05-22 18:57Ако има коментари от този тип България никога няма да се оправи. Нека не забравяме, че ни управляват малоумници и предатели с точно такова мислене. Не си носете главите за украшение, а помислете, защо се е получил този акт. Малко ме съмнява, че на някой ще му е приятно по 5 пъти дневно някой да му вие, като разгонен карпатски вълк. Друг безпорен факт е че "религиозните" са провокирали протестиращите като са хвърляли предмети. Съмнява ме, че ще спрете да се подписвате, за това носете си съдбата, защото предстоят избори, а Доган знае как се купуват заблудени овчици, като вас. |
Гост |
#4022011-05-22 19:06...тоя пич мрази всичко за което мога да се сетя- и турци, и българите дето не са с него, и свещениците ,и кмета на Батак )))............сигурно мрази и себе си хаха |
Гост |
#4032011-05-22 19:08Призовавам всеки здравомислещ българин да подкрепи тази петиция, за да се сложи край на крайно опасната игра на Волен Сидеров, който явно не си дава сметка, че с последния си "подвиг", излъчен и по световния видеообмен, той засегна всички мюсюлмани по света и с това създаде безпрецедентна опасност за нашата национална сигурност. |
Гост |
#4042011-05-22 19:11toya 4ovek tryabva dae v ludnica sis strog timni4en rejim.nadyavamse tazi peticiya dae na4aloto na krayaa |
Гост |
#4052011-05-22 19:11К'во Ви става бе хора, като искате да си резнете пишлетата го направете ама стига сте занимавали българите |
Гост |
#406 Re: Re: Re: Re:2011-05-22 19:13#398: - Re: Re: Re: Че си тъп - тъп си, но си и упорит. Като си толкова "праведен" спомни си седмото от Блаженствата - "Блажени миротворците, защото те ще се нарекат синове Божии.". А кой, с какво ще се събуди на главата - ти не бери грижа. Ако чакам такива като тебе да ме пазят, то тогава Бог да ни пази. Пак ти казвам - като не знаеш нещо не се излагай. Аз моето за ПРАВОСЛАВИЕТО съм дал, и ако недай Боже се наложи - пак ще го направя. Но не искам причината за това да са такива като теб и твоя "фюрер".
|
Гост |
#4072011-05-22 19:13Волен Сидеров е медицински случай. |
Анастасия |
#408 Re:2011-05-22 19:13
Не мисля че е луд.. по-скоро алчен: Цялата история и като време и като място изглежда съвсем смислена и логична ако се разгледа като една евентуална много добре платена предизборна поръчка от ДПС към Атака. Чиято евентуална цел е да бъдат разбудени мюсюлманите и чувството им на принадлежност /особено по- младите и не толкова религиозните/ и да бъдат "убедени" че все още има нужда от партия от типа на ДПС. Така политически активните привърженици на ДПС рязко се увеличават. А това нещо с което може да се търгува и да се извлекат политически дивиденти. Една такава евентуална поръчка е еднакво долна и подла и за поръчителя и за изпълнителя. Категорично е недопустимо религиозните убеждения на хората да бъдат използвани за политически цели и за катализиране на подкрепа към дадена политическа сила. Неслучайно е забранено формирането на партии на етническа и верска основа. Аз лично съм по-склонна да вярвам и да разчитам на някой който вярва - независимо дали е Иисус или Аллах, отколкото на някой който няма вяра и страх от Бога, каквото изглежда е главното действащо лице в този скандален случай. Тези които са вярващи имат много повече общо помежду си. Убедена съм че именно вярващите християни ще са първите които ще укорят посегателството срещу храм имолещите се в него в този момент. Храмовете на всички религии трябва да са неприкосновени и изобщо да не се допуска организирането на протести в близост до тях. Това е струна по която е престъпно да се играе. Много се надявам другите религиозни общности да реагират подобаващо и най- вече Светия синод и Еврейската общност да осъдят такива прояви изрично и категорично в нарочни изявления.
|
Гост |
#4092011-05-22 19:14Смятам,че г-н Сидеров няма място на политическата сцена в България.Действията му са неадекватни и подстрекават към насилие-това го доказа многократно.Да се забрани и партията му,която е с ксенофобска насоченост.България няма нужда от това!Никъде по света не бият българи заради вероизповеданието им-това,че сме източноправославни не пречи на католици,евангелисти ,мюсюлмани и т.н. |
Гост |
#410 Re: Re:2011-05-22 19:14Типичен отговор на друг фанатик! "Да си ходи", ами ако цяла Европа каже на българите "ходете си", защото мургави, мургави българи, мургави цигани, мургави турци, защото крадливи и лъжливи, ако тя им каже това, как ще се почувстваш ти, българино! На това отгоре и православни, а в много страни са католици и евангелисти, ами и ако те започнат! И това в 21я век, но това показва колко изостанал е българският народ като народ, защото има прекрасни българи като отделни личности! |
Гост |
#411 Re:2011-05-22 19:14това къде ми става да не седнеш на него,че .... |
Гост |
#4122011-05-22 19:14Какво са направили мюсюлманите в България че по този начин правят мръсно на мюсюлманите защо България е в ЕС защо България и Европейски Съюз не взимат мерки за случилото се това до кога ще продължи това се Атакуват Джамиите и до кога в България Хора Ще се делят по нации било то Циганин , Турци , Помаци , Българи не сме ли хора не живеем ли е една и съща държава Атака какво иска от мюсюлманите да приемаме техните закони и правила и да нападаме Джамии това ли е партия това ли поведе това ли Хората които в бъдеще ще представят България като държава кой ще успокой болките в сърцата на близките които вчера бяха ранени и нападнати от едни хора с две думи бих ги характеризирал Терористи чакаме подкрепа. |
Гост |
#413 Re: may neste gledali reportja tam se vijda sivsem drugo.ako me napadnat s triba i as shte si izvady2011-05-22 19:15 |
Гост |
#4142011-05-22 19:15Аз съм българка. Живея от 1976 година в Разградска област със семейството си. Трябва да Ви кажа, че не съм наблюдавала антагонизъм между българи и турци. Многократно и при социализма и при демокрацията се опитват да внасят конфликт отвънка между етносите, които живеят и работят ЗАЕДНО. Това обстоятелство много ме тревожи, защото турците са лоялни приятели и не заслужават подобно отношение. Господин Сидеров си позволява агресивни действия, които нямат нищо общо с демокрацията. Съжалявам, че този човек е в парламента. Христова |
Ивайло |
#4152011-05-22 19:151. Не подкрепям тази лакейска петиция! 2. Вижте и синтактичната грешка при членуването на подлога: "да бъде свален имунитета" - явно е творчество на някой от т. нар. билингви. |
Гост |
#416 Re:2011-05-22 19:16 |
Тази публикация е изтрита от своя автор. (Покажи подробности)
2011-05-22 19:18- Date of removal: 2011-05-22
- Причина за премахване:
Гост |
#418 Re:2011-05-22 19:20 |
Гост |
#4192011-05-22 19:21..тоя пич мрази всичко за което мога да се сетя- и турци, и българите дето не са с него, и свещениците ,и кмета на Батак )))............сигурно мрази и себе си хаха ОТГОВОР ОТ ПОЧИТАТЕЛ:
|
Гост |
#4202011-05-22 19:24uj sme v demokraciq no po ni6to ne si le4i ka4ili sme po vremeto na todor jivkov |
Гост |
#421 Re: Re: v istoriyata ne pishe takiva kato nego dasa dali svoboda na bilgaria a za rusnaci pishe.2011-05-22 19:25 |
Гост |
#4222011-05-22 19:27Разрушителен, а не градивен национализъм, който меркантилно се организира само преди избори. |
Гост |
#423 Re:2011-05-22 19:27или платени бацили на турско-еничарското сдружение дпс-бсп |
Гост |
#4242011-05-22 19:27Действията и изявленията на Волен Сидеров са недопустими за който и да е цивилизован човек през ХХІ век, камо ли за народен представител! За такива постъпки всеки обикновен човек подлежи на строга санкция, а този "законотворец" и "народен избранник" дори има наглостта да иска оставката на вътрешния министър! Ех, Българио, това ли са защитниците на твоите интереси?! |
Гост |
#425 Re: Re: zn4i celish djamiya s yayca i stvash bilgarin takali?2011-05-22 19:28 |
|
За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни!
Отворено писмо против ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО религиозно обучение
Насилието на Животните от Габриела Сашова и Красимир Георгиев
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
Борба срещу насилието над животни: За по-строги наказания и защита
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
В подкрепа на въвеждането на Религия-Християнство-Православие като редовен предмет в българските училища.
10549 Създадено: 2025-02-13
Отворено писмо против ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО религиозно обучение
8280 Създадено: 2025-02-08
За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни!
202937 Създадено: 2025-03-14
Преустановяване на изграждане на нови соларни и ветрогенераторни паркове на територията на Кюстендилска област.
1278 Създадено: 2025-04-17
Гражданска подписка с искане за справедливо наказание за извършеното с особена дързост и цинизъм тежко криминално деяние срещу Денислав Данаилов Василев!
996 Създадено: 2025-04-22
За запазване правото на родителите да извиняват отсъствия до 15 дни годишно
12213 Създадено: 2025-04-16
Призив за спиране на незаконно изграждане на огромен фотоволтаичен парк и защита на околната среда в община Сухиндол
446 Създадено: 2025-04-29
Подписка срещу уволнението на директора на НИНКН - арх. Петър Петров
735 Създадено: 2025-04-19
За превръщане на сградата на Руското консулство във Варна в Културен дом
437 Създадено: 2025-04-30
Минимум 20 млн от годишния бюджет на Столична община за имоти за зелени площи!
946 Създадено: 2025-04-01
За превръщане на сградата на Руското консулство във Варна в иновативна детска градина
231 Създадено: 2025-04-22
Не! На задължителното споделено родителство
1860 Създадено: 2025-03-05
Подкрепям конструктивен диалог с Павлин Николов относно Спартак Варна
172 Създадено: 2025-04-28
НЕ УНИЩОЖАВАЙТЕ ЕКО-ПАРК БАДЕЛЕМА!
1023 Създадено: 2025-03-24
Да превърнем изоставения терен на бившето военно поделение над магазин Алати в обществен парк.
712 Създадено: 2025-04-08
Природа без клетки! Граждани ПРОТИВ изграждането на зоологическа градина в град Пловдив!
791 Създадено: 2025-04-14
ЗА РЕФОРМА НА БЪЛГАРСКАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА
98 Създадено: 2025-04-25
ПОДПИСКА ЗА ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА ЗА УБИЕЦА НА ПЪТЯ НА СИЯНА
33716 Създадено: 2025-04-02
Обновление на квартал Изток
78 Създадено: 2025-04-29
Петиция с искане за средства за проектиране и изпълнение на воден цикъл в квартал Коматево
453 Създадено: 2025-04-10