ЙОГА ПРОПАГАНДАТА НЯМА МЯСТО В БЪЛГАРСКОТО УЧИЛИЩЕ
Свържете се с автора на петицията
В отговор Инспектората по образование се позова на проверка по сигнал в същото училище ,която проверка е извършена преди години!!! Безумие и отчайваща некомпетентност тресят МОН и Инспектората, ще бъдат иницийрани още проверки в учебните заведения!
Re:
Министъра на образованието няма кой да го помни след 2 години!А Вазов е вечен!
Мисля, че основният проблем е, че дори повечето занимаващи се с йога не осъзнават вредата на тази хиндиустка практика. Която става ясна на по-високите нива, когато вече си се зарибил достатъчно. Предполагам, че съставителите са искали да покажат възторга си от нещо интересно, което са открили за себе си, но това по никакъв начин не оправдава религиозното им невежество по въпроса и злоупотребата с позицията, на която се намират. И картинката съответно: Непросветените ще просвещават! Твърдо съм против училищата да се използват за пропаганда на учение, чийто резултат е една от най-бедните и проклети държави в света -Индия.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Потресена съм от петицията и коментарите :) Практикуването на йога НЕ е религиозно обвързано! Твърде тесногръдо и назадничево мислене, но всеки си има мнение и право на избор в живота ;) Аз мога да кажа за себе си, че съм православна християна, практикуваща йога и двете ми се съчетат прекрасно!
Вън йогата от българските училища и България! Ние сме Православна страна и народ, за това не може да практикуваме дяволски учения, като йогата, която се представя за физическо упражнение! Голяма лъжа- всяко едно от движенията при йога-упражненията са „молитва“ към съответния езически хиндуистки бог ( с две думи дяволът). Това е накратко!
Толкова прост народ сме, че нямам думи! Ако имаше вероучение в училищата и ако родителите ни бяха православнограмотни, много нещастия щяха да се продотвратят в България!
Re:
Вие, не може да сте православна християнка, тъй като практикувате йога!
Вие, г-жо/г-це сте православнонеграмотна!
Недопустима е пропагандата на вредни и окултни практики сред младежите, които са в най-крехка възраст.
Двойният стандарт на МОН ме обижда. Безбожието, което се опитат на наложат сред младежта ме плаши изключително много.
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: Swearing and agressive tone
Йогата няма място в България
Пропагандата на това сатанинско учение няма място в България, та камо ли в училище. Време е да казваме нещата с истинските им имена. Това е дяволско духовно учение, което води до бесообщение и то е изгодно на падналите хора и тези на които са им платили да сеят тази отрова в България. А най-добре се трови народ, като отровиш децата му. Вън на помията от България и училищата ни.
Re:
Ние сме потресени от вашата духовна необразованост. :)) Разбира се, че не, това е нормален процес. Във всяко учение има степени и нива - няма значение духовно ли е или научно или друго. При йогата - най-низкото ниво са съответните упражнения, които са разрекламирани в световен мащаб като нещо полезно. Това е така нареченото йога-лайт - на най-низка стъпка нещо като спортна система.Но това не променя нейната същност и това което се явява - духовно сатанинско учение. Примерно също Православие - лайт може да се нарече това което практикуват повечето българи - палене на свещи и влизане в Църкви само по празници. Позите и мантрите са молитви и обръщане на съответен "бог"в хиндуизма - а реално към съответен демон - нечист паднал ангел. Практикуването на Православие и йога е все едно сутринта да ходите да дарявате пари и да помагате на бедни и нещастни хора, а вечерта да ходите да се биете и убивате хора и да участвате в оргии. Дано Бог да ви даде да ви се отворят очите.
Аз съм православен човек, вярвам в Светата Троица и мисля, че проповядването на каквото и да е друго духовно учение е вредно и води към фалш, беди искърби. Още по- вредно е йога- учението .
Плодове
Какви са плодовете от Йогата и какви са плодовете от Християнството??
| This discussion has been closed. |